Цветан Цветанов: Депутатите трябва да сме в непрекъснат диалог с гражданите

  • 08 март 2019 15:01

  • 258
  • 2
Цветан Цветанов: Депутатите трябва да сме в непрекъснат диалог с гражданите
© Фейсбук

Заместник-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посрещна ученици от СУ "Отец Паисий" в с. Кирково (област Кърджали), които посетиха парламента по покана на председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

,,Когато си изцяло отдаден на това, което правиш, и имаш конкретни цели - успехът ти е гарантиран'', обърна се Цветанов към младежите.

,,С тях си поговорихме за работата на парламента и за задълженията, които имаме като народни избраници. Обясних на гостите от с. Кирково, че депутатите трябва да сме в активен и непрекъснат диалог с гражданите, за да сме запознати с техните проблеми и да търсим решение за тях. Пред учениците изтъкнах, че Народното събрание е най-лесно достъпната българска институция и че от началото на годината над 10 000 граждани са прекрачили прага на законодателния орган. В духа на днешния празник на жените отбелязах, че ГЕРБ е партия, която традиционно дава път на дамите и много представителки на нежния пол заемат високи държавнически позиции'', написа Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в социалната мрежа "Фейсбук".

Последвайте канала на

Novini.bg
258 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
кога ще разбереш

2019.03.08 | 17:28

2

Само с болна амбиция, „трябва да сме в активен и непрекъснат диалог“ и „да търсим решение“ не става – ТРЯБВА И МАЛКО МОЗЪК!

ТАМ СТЕ не да плямпате и търсите решения, а ДА РЕШАВАТЕ ПРОБЛЕМИ!

2019.03.08 | 17:16

1

ПИКАЯ ВИ НА ДИАЛОГА ,МАЛОУМНИК КРИВОГЛАВ.

Добави коментар

Водещи новини