Цветанов ще участва в кръгла маса за миграцията в контекста на евроизборите

  • 08 март 2019 16:46

  • 303
  • 2
Цветанов ще участва в кръгла маса за миграцията в контекста на евроизборите
© Пресцентър на ГЕРБ

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в кръгла маса "Управление на миграционната политика в контекста на изборите за Европейски парламент", съобщи пресцентърът на парламента.

Събитието ще е в зала "Изток" на Народното събрание на 12 март от 10:00 часа. Организатори са Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, Международният център за развитие на миграционни политики, Фондация "Конрад Аденауер" и Фондация "Ханс Зайдел".

Встъпителни слова ще направят председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и ръководителят на Бюрото на Фондация "Конрад Аденауер" в София Торстен Гайслер. Основни говорители на форума ще бъдат Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова - еврокомисар по цифрова икономика и цифрово общество, д-р Михаел Шпинделегер - генерален директор на Международния център за развитие на миграционни политики (ICMPD), бивш вицеканцлер и министър на външните работи на Австрия, Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, - министър на вътрешните работи на България и други, пише в съобщението.

За участие във форума са поканени представители на различни институции, депутати, представители на неправителствения сектор и на дипломатическия корпус в България.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
303 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.03.09 | 05:34

2

ЗАЩО МИ СЕ СТУВА,ЧЕ ИСТИНСКИЯ ЦВЕТАНОВ Е ЗАПЪЛНИЛ НЯКОЯ ДУПКА,А ТОЗИ Е ИЗПРАТЕН ОТ НЯКОИ ДЯВОЛИ ДА НИ МЪЧИ.КАЗВАТ,ЧЕ Е БАВНОРАЗВИВАЩ СЕ,А АЗ ПОЗНАВАМ ТАКИВА ХОРА.ТЕ СА ДОБРИ В ДУШИТЕ СИ.ВИЖТЕ МУ СНИМКИ ОТ ПРЕДИ И СЕ ВГЛЕДАЙТЕ В ОЧИТЕ МУ.НЕ МРАЗЕТЕ НЕГО ,А ДЕМОНА КОИТО ГО Е ОБЛАДАЛ.

niki

2019.03.08 | 19:36

1

тоя защо не е в затвора???

Добави коментар

Водещи новини