Десислав Чуколов: Нинова стои като баба пред блока и коментира какво се случва

  • 28 февруари 2019 08:41

  • 4459
  • 4
Десислав Чуколов: Нинова стои като баба пред блока и коментира какво се случва
©

Причината Обединените патриоти да не явим заедно на Европейските избори е заплатата от 12 000 лева на месец, която получава един евродепутат. От ВМРО избраха парите пред това да се явим заедно, избраха парите и службата пред идеите. Това обяви народният представител от "Атака" Десислав Чуколов в сутрешния блок на БНТ.

,,Някой знае ли какво точно правят българските евродепутати в Брюксел? Каква например им е позицията по въпроса с онази брошура за любовта сред учениците? Когато са тук, ходят по студиата и се обясняват, а в Брюксел нищо не правят'', отсече Чуколов.

Депутатът от "Атака" заяви, че от Обединените патриоти ще предложат да бъде коригирано възнаграждението на онези народни представители, които не участват в заседанията на парламента.

,,В момента народен представител, който не се явява на работа, може да получи над 1000 лева, което трябва да бъде променено'', допълни той.

Десислав Чуколов изрази и мнение по повод казаното от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че ГЕРБ и ДПС са истинският крепител на управлението.

,,Нормално е Нинова да говори така, все пак тя е в опозиция, влече я описателното слово и това е нейно право. Но тя стои като баба пред блока и коментира какво случва като в кварталния "Фейсбук". Това, което мога да кажа, е, че ДПС са 4-та политическа сила, а Обединени патриоти са 3-та политическа сила'', завърши Чуколов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4459 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ДОГАН

2019.03.01 | 00:56

4

ВИЕ СТЕ ТРЕТА НО СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ЩЕ ВИДИТЕ ПАРЛАМЕНТА АЛЧНИ ПРЕДАТЕЛИ БОИКО ВИ ДАДЕ ЕДИН ХЛЯБ И ЩЕ СЕ ИЗБИЕТЕ КОИ ДА ГО ПРИБЕРЕ ЦЕЛИЯТ В КЪЩИ ОСОБЕНО ПЪК ВИЕ ПЪЛНИ ПРОДАЖНИЦИНА ЛЯВО И НА ДЯСНО

2019.02.28 | 11:05

3

ЖАЛЪК АЛКОХОЛИК И БОКЛУК ОТ ОБЕДИНЕНИ ПРЕДАТЕЛИ.

Зузу

2019.02.28 | 10:11

2

И двамата сте едни от най-гнусните политици. Ти точно трябваше да лежиш в затвора, а не да живееш на гърба на народа

Ха ха

2019.02.28 | 09:23

1

Само голата заплата е 12000, ха ха ха, за седене и слушане какво то казват, а с допълнителните плащания, и лобистките плащания, за един мандат ставаш милионер, ха ха ха, най сладката работа, ха ха ха, а дали има някаква съществена полза от тях, много спорен въпрос, ха ха ха

Добави коментар

Водещи новини