Цветанов: Нинова не даде възможност демократично мислещите депутати от БСП да участват в дебата

  • 20 февруари 2019 10:26

  • 3783
  • 13
Цветанов: Нинова не даде възможност демократично мислещите депутати от БСП да участват в дебата
© Булфото (архив)

Мястото на Северна Македония е в ЕС и НАТО, така ще противодействаме на всички заплахи от трети страни. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в разискванията по ратифицирането на Протокола за присъединяване на Северна Македония към Северноатлантическия договор.

„Днешният ден е исторически за България и Северна Македония, днес показваме политическата воля на българския парламент да подкрепи усилията на Северна Македония за евроатлантическо бъдеще“, каза още той.

„НАТО ще даде допълнителна сигурност, НАТО ще гарантира и изпълнението на усилията за бъдещо членство в Европейския съюз. След като Македония и Западните Балкани имат европейска перспектива, ще има и повече икономика и бизнес“, допълни председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Вие ще бъдете подкрепяни във всяко усилие за утвърждаването ви като надежден партньор в НАТО и за бъдещото ви европейско членство“, обърна се Цветанов към председателя на Събранието на Северна Македония Талат Джафери.

"Днес еднолично решение на лидера на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и страха в парламентарната група не даде възможност на всички демократично мислещи депутати от опозицията да участват в дебата. Много е тревожно, че от БСП отсъстват днес. Въпреки това мога да кажа, че те са имали отговорна позиция, когато се касае за европейската перспектива на Западните Балкани", категоричен бе Цветанов. 

„Много е жалко, когато вътрешни политически караници допринасят за имиджа на страната ни и на парламента. Не е нормално избирателите да са гласували, да имат свои народни представители и те да отсъстват от важен дебат, който може да ни направи по-силни“, разкри председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Не приемаме ултимативното поведение и нарцисизма, който има в лидерството на БСП. Призовавам колегите от БСП да бъдат искрени към избирателите си. В политиката страхът води до загуба на обществено доверие. По-добре оставете парламентарно представените партии да участват активно и в европейския дебат“, завърши Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, обръщайки се към БСП. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3783 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Ни лев

2019.02.21 | 21:31

13

"Корнелия Нинова е авторитарен лидер"!? Борисов-не!?!?!? След като депутатите гласуват Министър председателя и министрите от кабинета следва, че стоят над тях ! И когато същият този Министър председател нарежда на същите тези "негови" депутати да гласуват обратно на гласуваното преди ден-два решение , процесът на размисъл се нарича "висша форма на демокрацията" !?!?!? Цветан Цветанова логика !!! Но от този човек- толкова !!!! Мислех да кажа, че е уникален ама по-точно е уникум!!! Така и с ДПС . Когато БСП преговаряше и управляваше с тях беше предателство. Сега, когато Цв. Цветанов им се поклони и управляват благодарение на тях се оказва някакъв "висш политически маньовър"!?!? Същата Цветанова логика. То във цялата им партия 99% са от тоя сорт.

Цецко

2019.02.20 | 14:09

12

Бла Бла пак. С половин уста признаваш, че Бсп са подкрепяли Македония, а с цяло гърло ревеш, че Нинова мачкала групата си. И това при условие, че Бойко ви направи смешни като еднолично реши да прегласувате решението си за изборите. Човек остава с впечатление, че наистина си вярваш като говориш. По-еднолична партия не имало от Герб. И за Ндсв гласуваха заради царя, но той никога не е плюл по достойнството на депутатите си, за разлика от Бойко. А вие мислите, че дъжд ви вали.

2019.02.20 | 13:53

11

БСП ги няма просто, защото не искаха да се гласува Македония да влиза в НАТО. От утре ще цъфнат като ален мак ,, Д. Благоев,, в парламента и ще започнат отново да говорят глупости.

мнение

2019.02.20 | 12:51

10

Г-н Цветанов
да се изясним кой какъв е ????
Ако бие или г-н Борисов предложат нещо , то цялата група ГЕРБ/или вече БКП / гласуват до един ЗА...
Ако гг-жа Нинова предложи нещо , т 2/3 гласуват ЗА , 1/3 НЕ , а има и н-въздържали се..
КОЯ ПАРТИЯ Е ПО ДЕМОКРАТИЧНА СПОРЕД ВАС ????

Koгaтo в eднa дъpжaвa пpecтъпниk,

2019.02.20 | 12:23

8

koйтo c физичecko oтcтpaнявaнe нa cвидeтeли дokaзвa cвoятa нeвинocт пpeд cъдa, kaтo Ц.Цвeтaнoв, e пpeдceдaтeл нa упpaвлявaщaтa пapлaмeнтapнa гpупa нa ГEPБ в нapoднoтo cъбpaниe, тakaвa дъpжaвa и нapoд, въpвят kъм cвoятa гибeл!

2019.02.20 | 12:38

9

и ти ще тръгнеш към гибел като те отпраша в тролския г*з тротонедко долна

2019.02.20 | 12:01

7

не знам дали има някой държавата който вярва на този евреин чифут че НАТО ще додат щяла да даде допълнителна сигурност и какво ли не точно обратното на това слуша на сигурността точно по нашите граници или рано или късно България ще се превърне български народ ще бъде както сирийския ЗАЩОТО НАТО и Европейския съюз искат да използват нашите територии за фронтова линия за война с Русия това е цялата истина те просто искат да се приближат до сърцето на Русия до Москва и вече се успя лица

2019.02.20 | 11:57

6

За да отклони вниманието от некадърното им управление винаги в устата му са БСП и президента,ако може да се говори за приемане на закони под диктат това важи с пълна сила за него и партията му.

2019.02.20 | 11:44

5

Ако този сайт мисли,че като не пуска мненията на хората ,когато на тях не им харесва,че критикуват управляващите ги прави по справедливи и демократични много жалко.Човек когато има мнение ще намери къде да го отрази,но докато медиите са в услуга на управляващите винаги ще си останем на 111 място по свобода на печата

Марко Тотев - ЧЕРВЕН ТРОЛ

2019.02.20 | 10:42

2

Аз съм червен и неграмотен педеРуско-червен педерас, не ми обръщайте внимание!

незнайко

2019.02.20 | 11:19

4

Не знам какъв точно педераст си но определено не си наред

MinervaRichardson

2019.02.20 | 10:45

3

Трябва да получавате пари онлайн от дневната си, като завършите проста работа с вашата работна станция за няколко часа на ден, получавате по $ 238 на всеки час и получавате такса всяка седмица, докато избирате работата си.

В този момент опитайте това ...>>>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

Добави коментар

Водещи новини