Цветан Цветанов: Нинова отново тиражира лъжи и фалшиви новини

  • 21 февруари 2019 15:26

  • 2396
  • 30
Цветан Цветанов: Нинова отново тиражира лъжи и фалшиви новини
© Булфото (архив)

Фалшивата новина от Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че плашим кметове да не се срещат с нея, само ще отблъсне членовете и симпатизантите на БСП. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на брифинг в Народното събрание във връзка с твърденията на Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че ГЕРБ са провалили срещата ѝ със Сдружението на кметове на малки общини на среща във Видин.

,,Кметовете на общини са кметове на всички граждани и живеещи във всяка една община и всяко едно населено място. Недейте по този начин, омразата и противопоставянето да ви дават някакви шансове да получавате някаква обществена подкрепа. Това е пореден опит, в който вие ежедневно искате да тиражирате или лъжи, или фалшиви новини, с които смятате, че ще си повишите политическия рейтинг или този на вашата партия. Има много достойни членове и симпатизанти и на БСП, има много достойни членове и симпатизанти на всички политически сили, които са регистрирани по Закона за политическите партии. Имаме 136 политически партии, които в момента са действащи и всеки един от избирателите може да направи своя цивилизован, информиран избор във връзка с предстоящите избори. По начина, по който го правите, може само да отблъсне вашите симпатизанти и членове, защото и те самите не искат да живеят в тази конфронтационна среда'', обясни още Цветанов. Според него всеки един иска в диалог и с политическия опонент да бъдат чути и различните мнения.

,,Г-жо Нинова, моля ви недейте да противопоставяте хората и вашите членове с представители на местната власт, които са законно избрани от жителите на съответните общини.  За да бъда съвсем коректен и да избегна поредните фалшиви новини, които някои създават, аз само ще прочета какви са темите и въпросите, които е задала г-жа Нинова. Много държа тяхната телевизия да отрази тази пресконференция“, посочи Цветанов.

,,В Община Видин няма официално постъпило искане от сдружението на кметовете на кметства за ползване на залата, искане за ползване на залата до Общинския съвет – Видин е постъпило на 20 февруари от областния председател на БСП – Видин Димитър Велков. На това искане е отказано веднага на 20 февруари 2019 г., защото залата е заета за планирано обучение на общински служители за работа с лични данни. Въпросното обучение е планирано още на 18 февруари 2019 г. и в същия ден е запазена залата на Общинския съвет във Видин'', обясни Цветанов.

,,Срещата на Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се провежда в зала на общинската симфониета – Видин. Разрешението за ползването на залата е издадено от директора на симфониетата, който е служител на общината. Залата е платена с фактура на общинския съвет на БСП на стойност 100 лева'', разясни в допълнение той.

,,При системния подход на произнасянето на много фалшиви новини, надявам се, че и журналистическият интерес ще намалява и БСП ще осъзнаят, че има лидер, който ги води към пропастта, но не лидер, който може да даде алтернатива на днешното управление или на бъдещето алтернативно парламентарно мнозинство'', подчерта Цветанов.

,,Понеже чуваме, че отново се тиражира една новина, че във връзка с темата, която обсъждахме само преди минути с адвокатурата, че имало вече изискване и детските градини да подавали документи, за да може да се представят в ДАНС и да може и директорите да се превръщат като доносници. Моля ви, когато говорите подобни неща, все пак имайте предвид, че народните представители от БСП са участвали активно в законодателната дейност и приемането на всеки един закон до вчера. От вчера действително БСП не участват в законодателната дейност, те предпочитат да си правят своите екскурзии или партийни срещи в работното време'', заключи Цветанов.

Владимир Василев
2396 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2019.02.22 | 10:15

30

За каква пропаст говорите,та вие десет години сте ни набутали там и няма излизане,не се тревожете толкова за симпатизантите на БСП,мислете за нас,които ви повярвахме,а вие на излъгахте,че ще живеем по добре,а то се оказа-мизерия,престанете точно вие да делите народа ни ,да насаждате злоба и омраза.Тази зала не ви е бащиния,че вие да се разпореждате,всички сме българи,независимо кого подкрепяме

2019.02.22 | 10:03

29

Кой сега лъже,като директори на детски градини казват,че са възмутени от такъв закон,че не искат да стават доносници,другото ,нали не мислите че някои ви вярва ,че тази зала е заета,това и измислено обучение и то точно от 18 когато сте разбрали за срещата на Нинова с кметове Факта че така разпалено говорите ни навява на мисълта,че всичко е направено с цел.Само,че това се правеше в друго време,не се опитвайте да ни връщате там

2019.02.21 | 15:56

3

Тоя питат го не питат, на всяко гърне мерудия. Дали се е консултирал с шефа за това изявление или утре ще дрънка наопаки

2019.02.22 | 09:24

28

само герберов кухандър може да използва такъв език към дама. между другото нито съм комунист, още по малко трол, но явно ти си повече в тия неща:)

>>>

2019.02.21 | 16:50

12

о герппедал от 2019.02.21 | 16:06 ,анално ли го поемаш или орално като цвъки и боико

2019.02.21 | 16:06

5

консултирал се е с на майка ти пут*ата комунистически трол смотан

Умник Гюро

2019.02.21 | 18:23

27

Всяка дума е лъжа в лайняната уста на Курнелия Решет-нинова-Импексова.

Даа

2019.02.21 | 18:15

26

Този тъпоъгълник трябва да бъде начукан в затвора за най страшното престъпление - простотия. Нечувана простотия. Убеден съм, че не може да пише на кирилица грамотно.

Вера

2019.02.21 | 18:07

25

Фалшива новина ли беше,когато пуснаха обявата в училището,че присъствието на всички учители е задължително за среща с депутат от ГЕРБ,или това за този сайт е нещо нормално.

2019.02.21 | 18:04

24

Г-жо Делийска,това че не искате да чуете мнения за това което написахте говори,че сте в пълна услуга на управляващите,защо примерно не напишете как ГЕРБ си редят листата за евроизборите не ви е интересно ли или мислите,че там става по демократичен начин,не се заблуждавайте ,как ще си наредят БСП листата си е работа на Националния им съвет,а ако толкова съжалявате за Миков предложете на Цветанов да го вземе,защото по неговото ръководене партията беше стигнала дъното,за срещата с кметовете,където им е отказано,защо трябва да вярваме на Цветанов,а не на Нинова ,факта че Цветанов се занимава с такива въпроси и знае даже за фактурите говори,че нещо не е наред .

222

2019.02.21 | 18:00

23

ами как няма да обикаля всички студия.невиждате ли тиквата как е купил всички телевизии и радия .милиони левове раздава на тях.останалите артисти дето обикалят и те да чешат та.ша.ците на герберските утрепки да не мислите че не им се плаща.хиляди са такива боклуци на заплата.навсякъде по места вашите боклуци заплашват хората че ако не гласуват за герб ще стане лошо.бавноразвиващият тръгнал да говори че нинова лъжела.как да лъже като това си е самата истина.ами със администрацията които не гласува за тях си отива от работа.че той тодор живков като уж диктатор направо е цвете пред вас !!!!

коментар

2019.02.21 | 17:53

22

Повявах му.
ЗАГРУЖИЛ СЕ Е ЗА СИМОАТИЗАНТИТЕ НА БСП..
НА КОГО НИ ОСТАВИ БЕ ДРУГАРЮ ЦБЕТАНОВ....
НА НИНОВА ЛИ?????

222

2019.02.21 | 17:46

21

АБЕ ЦЕЦО САМО ЕДНО МОГА ДА ТИ КАЖА .ТАКИВА КРАДЦИ ЛЪЖЦИ И МАНИПОЛАТОРИ НЕ Е ИМАЛО ПРЕЗ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ КАТО ВАС.КОМУНЯГИ НИ КРАДОХА,АПРОПО САМО ДА КАЖА ЧЕ ВИЕ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ КОМУНЯГИ И ДОНОСНИЦИ НА ДС ОТКОЛКОТО ВЪВ БСП.СЕДЕСАРИ ЛИ НЕ НИ КРАДИХА ,ЦАРЯ И ТОЙ МИНА ПРЕЗ НАС НО ТАКИВА ОТРЕПКИ КАТО ВАС НЕ СМЕ ИМАЛИ!!! ИМАШЕ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ СЪС ТОДОР КОЛЕВ **КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ**!!! ДНЕС Е АКТУАЛНО **КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ !! 448 ЕВРО МИН ЗАПЛАТА.300 ЛЕИ-120 ЛЕВА ЗА ДЕТЕ.ЗА 10 ГОДИНИ НИ НАПРАВИХТЕ НАЙ БЕДНАТА НАЦИЯ ВЪВ ЕВРОПА НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ УРОДИ!!НО КОГАТО ПРОСТИ ХОРА УПРАВЛЯВАТ ЕДНА ДЪРЖАВА НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРВИ НАПРЕД.ПРОСТА МУТРА ПОЖАРНИКАР, ,ПРОСТ ФИЗКУЛТУРНИК А ПЪК ЗА ДРУГИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НЕ ГОВОРИМ.

Добави коментар

Водещи новини