Джамбазки: Следващият европарламент ще промени ЕС

  • 20 февруари 2019 08:17

  • 946
  • 4
Джамбазки: Следващият европарламент ще промени ЕС
©

Как Патриотите ще се явят на евроизборите, коментира евродутатът Ангел Джамбазки в сутрешния блок на Нова тв.

Няма драма в това една партия да номинира своя председател за евроизборите, коментира той номинацията на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за водач на листата на НФСБ.

От ВМРО предължаваме да твърдим, че трябва да се явим заедно с нашите партньори. Времето ще реши начина на регистрация. Трябва да се изясни формата, под която ще се явим, заяви Джамбазки. За мен не е проблем да съм на което и да е място в тази листа, каза той.

Нашата логика е да се проведат вътрешни избори.Ако се явим по отделно, резултатът ще бъде ясна оценка за политическата тежест за всеки един от нас, допълни евродепутатът. Убеден съм, че в този европарламент ще има представители на хора, които определят себе си като патриоти. Следващият европарламент ще промени ЕС, каза Ангел Джамбазки.

Последвайте канала на

Нора Виткова
946 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Оф

2019.02.20 | 12:45

4

Случаен нищо не струпаха В политиката, СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛ В Европарламента

Георги

2019.02.20 | 10:30

1

За стараната ни от голямо значение кои евро депутати ще вкараме в Парламента.От това зависи и приоритетите ни в местната политика,както и как ще е представено мнението на страната в Европа.Мислете в края на Май.Повечето,които класирахме предишният път не работят нищо.Вижте статистиката.Срещу Джамбазки нямам аргументи да кажа нещо лошо,тъй като предлага и е активен.

Калина

2019.02.20 | 12:42

3

какво е предложил и колко е активна тая шушумига, той подскача и изригва тука за да го забележат избирателите, иначе е гола вода

Стоян

2019.02.20 | 12:38

2

Особенно ти, ако не присъстваш там ще има положителни промени

Добави коментар

Водещи новини