"Атака" отговори на Валери Симеонов и обвиненията му, че партийният вестник е парцал

  • 06 февруари 2019 12:46

  • 1127
  • 0
"Атака" отговори на Валери Симеонов и обвиненията му, че партийният вестник е парцал
© Булфото (архив)

"Няма какво да обяснявам думите на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, че вестник „Атака“ е парцал, той не може да ги обясни още на майките на деца с увреждания", каза народният представител от „Атака“ Николай Александров пред журналисти във връзка с изказване от лидера на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 пред телевизионна медия миналата седмица, в което каза, че вестник „Атака“ е парцал.

Попитан как си обяснява тези думи, Александров заяви, че на никого не е приятно някой да обижда труда му. Според него журналистите от вестник „Атака“ са се отнесли с днешната си статия за Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 чисто професионално. „Няма какво да обяснявам думите на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Той не може да обясни още думите си на майките на деца с увреждания, нито на избирателите на „Атака“ преди време за „лумпени“, каза още депутатът.

Според Александров по-важно е оттук насетне как партиите в малката коалиция се движат чисто политически. „Ние сме политици, не сме се събрали да си коментираме взаимно кой какво ще направи и „дай си ми дрешките, на си ти парцалките“. Не смятам, че това е начинът. Тук съвсем друго трябва да бъде заложено. Този човек, трябва да излезе и да каже какви принципи защитава. Всеки може да се изразява красиво“, допълни Александров.

На въпрос дали от „Атака“ ще поиска извинение от Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, той посочи: „Ако един път си поискал нещо от някого и той не ти го е дал, втори път го поискаш, става вече рецидив. Какъв е смисълът?“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1127 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини