Павел Шопов: Разграничаваме се от казаното от Валери Симеонов (видео)

  • 31 януари 2019 12:36

  • 1823
  • 2
Павел Шопов: Разграничаваме се от казаното от Валери Симеонов (видео)
© Булфото (архив)

Г-н Симеонов си позволи да чете декларация от името на парламентарната група на Обединени патриоти, с което водещият на заседанието, г-н Емил Христов неправомерно и в нарушение на правилника му даде думата. Депутатът не бе упълномощен. Това каза депутатът от "Атака" Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  пред журналисти в НС, предаде репортер на Novini.bg.

В тази връзка ние от партия „Атака“ се разграничаваме от него. Би следвало това да направи и цялата парламентарна група на Обединени патриоти, допълни той. Шопов уточни, че не говори за казаното от г-н Симеонов по същество, а говори за правната страна на въпроса.

„Имаме чисто формални притеснения относно тълкуването на текста на Чл. 54, ал. 6. Той не бива да прави такива предложения от името на групата, тъй като е доста рисково“, заяви депутатът от Атака.

По-рано председателят на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 прочете декларация срещу изнесените от журналистката Елена Йончева данни срещу министърът на културата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1823 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Манев

2019.01.31 | 19:07

2

Атака е една анти българска партия.

2019.01.31 | 14:37

1

АТАКА Е КАПУТ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини