Александър Симов: Валери Симеонов отмени свободата на словото (видео)

  • 31 януари 2019 11:18

  • 2630
  • 3
Александър Симов: Валери Симеонов отмени свободата на словото (видео)
© Пресцентър БСП (архив)

От тази трибуна бяха изречени поне две много скандални твърдения – едното е, че опозицията няма право да заявява каквото и да е. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от БСП Александър Симов по повод изказване на депутата от Обединени патриоти Валери Симеонов.

Поправете ме, ако греша, но депутат, пък бил той и от управляващото мнозинство, пък бил той и партиен лидер, няма право да отнема думата на опозицията. Това е храмът на българската демокрация и всеки, който върви всеки срещу нея, заслужава да бъде порицан, подчерта социалистът.

Нещо повече, от тази трибуна Валери Симеонов изкомандва медиите какво могат и какво не могат да отразяват. В годините на прехода от тази трибуна са звучали много позорни неща, но това е едно от най-позорните. Един депутат от мнозинството отмени свободата на словото. Г-н председател, вземайте мерки в този случай. Няма право един депутат – бил той гербаджия, патриот или или какъвто и да е бил, да казва на журналистите какво да пишат и какво да не отразяват. Тази трибуна не може да се превръща в позорище, каза още Александър Симов, обръщайки се към председателстващия заседанието Емил Христов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2630 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.31 | 15:26

3

Крадла Йончева е сериална крадла и измамница с народни пари. Тя ще бъде пожертвана от БКП/БСП-терористи, за да прикрие другите по веригата след нея: които са много по-големи риби от нея. Никой няма да се учуди, ако Крадла Йончева бъде ликвидирана от собствените си другари-терористи.

2019.01.31 | 12:26

2

Симов, замлъкни за винаги бе боклук.

2019.01.31 | 11:34

1

Свободата на словото се състои в това, да казваш истината.Цял свят се бори срещу фалшивите новини.Да се хвърлят в пространството не проверени факти, или още по-лошо, а може би преднамерено не са проверени?Мисля,че трябва да се борим срещу това-тук Валери Симеонов е прав.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини