Емил Димитров-Ревизоро: Аз съм лобист на целия легален бизнес

Докато Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е бил вицепремиер, той е обучавал тези хора как да стачкуват срещу собствения му премиер. Няма да коментирам - може премиерът да го е помолил. Това заяви в "Беновска пита" депутатът от ВМРО Емил Димитров-Ревизоро, председател на Комисията за наблюдение на приходните администрации и борба със сивата икономика и контрабандата по повод признание на дребни търговци на горива.

"Аз няма да се карам с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, той обеща да се заеме с алкохола (нелегалния). Сега реши да се заеме и с горивата", допълни Емил Димитров.

На въпрос дали е лобист на големите в бизнеса в горивата, Ревизоро отсече: "Аз съм лобист на целия легален бизнес. Не искам да защитавам големите, но без тях няма да има горива в България. Навъдиха се ромски фирми, които в един момент изчезваха", изтъкна той.

"Има десетки складове в България, откъдето се зареждат горивата. На легалните вериги всички камиони са с изправни застраховки и т. н. Има други, които са малко стари, не им работят броячите. Защо им позволяват? И аз това питам. Питах публично, оказа се, около 1000 камиона са "забравили" да се регистрират. Имам снимки на водоноска, приспособена за горива и т. н.", посочи Емил Димитров-Ревизоро.

Коментари

 1. 2019.02.04 | 11:26

  Не плюйте по даказан специалист! Не случайно му викат "Ревизоро". Той е врял и кипял в системата на митниците и други институции и знае всичките незаконни номера на далавераджиите. Ако има повече специалисти като него, които да подкрепяме, сивата икономика и айдуците в тази държава ще са много по-малко и парите в хазната ще са много повече. На много хора държавата им е виновна за всичко. Кенеди, когато го избираха за президент, се обърна към американеца с думите: „Не питай какво може родината ти да направи за теб, а питай какво можеш да направиш ти за родината си.“ Така че, подкрепяйте борбата с далавераджиите, направете нещо за тази държава!

 2. 2019.02.04 | 11:08

  Ревизора отсече: Аз съм лобист на целия легален бизнес. Не искам да защитавам големите, но най-ми е по сърце и душа Златев.Много добре храни и аз му се чувствам задължен.

 3. 2019.02.03 | 18:48

  Ще се пръснеш бе боклук и нагаждане и преяждане

 4. 2019.02.03 | 18:25

  без мислено -плампало.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет