ГЕРБ не прикрива свои хора, обяви Валентин Николов

  • 14 януари 2020 16:24

  • 468
  • 0
ГЕРБ не прикрива свои хора, обяви Валентин Николов
© Кадър: бТВ

ГЕРБ не пази нарочно своите кадри, обяви пред медиите депутатът Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, от управляващата партия, предаде репортер на Novini.bg

Коментарът му е във връзка с това, че има задържан министър на Обединени патриоти за кризата в ГЕРБ.

"Аз мисля, че те (кадрите на ГЕРБ, бел,ред.) най-бързо се разделят с постовете си", отговори Николов.

Според него случилото се с ареста на Нено Димов няма да доведе до нестабилност в коалицията. Призна обаче, че според него това е твърда мярка. Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, все пак смята, че разследващите са тези, които трябва да преценят какви доказателства има за задържането на Нено Димов.

Ревизоро с първи горещ коментар, след като бе предложен за министър

Рано тази сутрин правителството се събра на Коалиционен съвет, за да определи кой да бъде издигнат за нов екоминистър. Бе решено за поста да бъде предложен Емил Димитров - Ревизоро. Самият той коментира пред журналисти, че не одобрява случилото се с Нено Димов. Приема номинацията, защото някой трябва да свърши трудната работа. От думите на Ревизоро стана ясно, че той ще се ангажира с тежката задача да седне на горещия стол, за да се запази мандатът на сегашното правителство и да няма трусове.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
468 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини