Депутатите ще гласуват на второ четене промените в Закона за горивата

  • 31 януари 2019 06:20

  • 393
  • 4
Депутатите ще гласуват на второ четене промените в Закона за горивата
© Булфото/архив

Парламентът ще гласува на второ четене промени в Закона за животновъдството.

В дневния ред е и проект на решение за преименуване на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив, в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев".

Депутатите ще гласуват на второ четене и промените в т.нар. Закон за горивата.

Последвайте канала на

БТА
393 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Баю

2019.01.31 | 09:46

4

По добре с Русия ,отколкото лизачи на американски задници !

Дянков

2019.01.31 | 09:44

3

Депутатите веднага да възстановят /ако е закрит изобщо / Закона за крайбрежието в който се забранява строителството в 200 метровата ивица край морето. Сега ,крадците които ни управляват /СДС и ГЕРБ / , измислят най различни обяснения и ни хвърлят прах в очите. СДС върнаха държавните земи край морето на свои хора и сега те са горди собственици на плажове ,дюни и бряг. Сега министъра им на околната среда ,раздава разрешителни за строителство /особено през последните 2-3 месеца ,защото вижда ,че дните му са преброени. Това е причината да се бърза. Борисов и ГЕРБ ги покровителстват ,разбира се ,защото са от една мафия.

2019.01.31 | 06:29

1

Ей герберасти, смее ви се цяла България, аман от вас, всяка седмица вадите някой убитак, да плюе по президента. Да ама хората го харесват щото има топки да се опъне на американците и руснаците, да защити интереса на България, смело и с открито сърце, а не като вас господа герберасти да ходите одупени с разтворени бузки и никога не защитихте България и не направихте нещо за народа, само вас си обслужвате на държавна сметка.

.

2019.01.31 | 07:52

2

Така наречения президент е просто една руска подлога. Боко пък е долна мутра и трафикант.

Добави коментар

Водещи новини