Депутат от ОП: Ромите не трябва да бъдат горени на клади, а да се социализират и да работят (видео)

  • 16 януари 2019 08:04

  • 1505
  • 5
Депутат от ОП: Ромите не трябва да бъдат горени на клади, а да се социализират и да работят (видео)
© Нова телевизия

На ромския протест пред Министерски съвет имаше колоритни личности, включително такива от държавната администрация, които протестираха в работно време. Ясно е кой организира протеста, дългата ръка на ДПС личи. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов, който е представител на ВМРО в малката управленска коалиция.

Има хора, които искат това население да продължи да живее по същия начин, за да продължават да печелят от него пари, добави той.

Един от големите проблеми е социалният паразитизъм и това деца да раждат деца. Това е проблем на цялото общество, не можем да се правим, че проблемът не съществува, заяви Веселинов.

Гетото е беззаконие, ние сме против това, включително има случаи, в които водим безкрайни кореспонденции с кметовете, но те отказват да вземат мерки. Няма формация, която да е давала толкова много сигнали, посочи зам.-председателят. на ПГ на Обединени патриоти.

Ще се опитаме да направим така, че всяко социално плащане да бъде свързано с тест за социализация и образованост. Изготвяме концепция за справяне с гетоизацията, с тази циганска проблематика. Концепцията ще бъде готова до десетина дни, ще я сложим на масата и ще държим тя да бъде изпълнена, каза още Искрен Веселинов.

Не казваме, че ромите трябва да бъдат горени на клади. Казваме, че трябва да се социализират и да работят, добави Веселинов. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1505 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.01.16 | 09:59

5

ОП И ДПС вечна дружба

ХА ХА ХА ХА

2019.01.16 | 09:57

4

ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБАВИТЕ И ОПИТОМЕНИТЕ ПАТРИОТИ

2019.01.16 | 09:57

3

Дрън , дрън !! Заучени клишета от оня търбух Каракачана

2019.01.16 | 09:25

2

Доказаният цигански електорат на БСП и ДПС не може да се социализира, той е свикнал на помощи.

2019.01.16 | 08:30

1

Веско ,правилна е констатацията че ДПС стои зад протеститеп ,но и зад безобразията и изпълненията им.Но пропускате и подкрепата на ГЕРБ.Герб също незабележимо подкрепя за да има основание да ви елиминира от управлението ,както направи със симеонов .Зад всичко това стоят ДПС и ГЕРБ .Не случайно ДПС подкрепя правителството винаги кагато то е в опастност от атаки

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини