Цветан Цветанов се срещна с генералния секретар на германската обществена телевизия ARD Сузане Пфаб

  • 18 декември 2018 15:02

  • 390
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с генералния секретар на германската обществена телевизия ARD Сузане Пфаб
©

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с генералния секретар на германската обществена телевизия ARD Сузане Пфаб. В срещата участваха и Хендрик Зитих - директор на Медийната програма за Югоизточна Европа на Фондация "Конрад Аденауер" и Владимир Златарски - проектен и финансов координатор към Медийната програма на Фондацията.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Сузане Пфаб обсъдиха предизвикателствата и заплахите за демократичните ценности и принципи, както и за медийната среда, произтичащи от фалшивите новини и дезинформацията. Двамата се обединиха около становището, че утвърдените медии следва да предприемат мерки да не попадат в капана на фалшивите новини, като съсредоточат усилията си в обективно и безпристрастно отразяване на истинските новини. „Най-добрият начин за противодействие срещу дезинформацията и пропагандата е чрез работа за повече информираност на гражданите, включително и по отношение на опасността от тенденциозна манипулация на информацията онлайн“, отбеляза Цветанов.

В рамките на разговора бе обсъдена политическата и медийната обстановка в България и ЕС, особено с оглед на предстоящите европейски избори. „Медиите и системните политически партии имат отговорната задача да осигурят на европейските граждани реалната възможност да направят един добре информиран избор на европейските избори през 2019 г.“, подчерта Цветанов.

 

Novini.bg
390 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХХХХХ

2018.12.18 | 15:36

1

Не пишете глупости. Как тоя олигофрен ще обсъжда демократичи ценности и принципи. С какъв акъл, морал и на какъв език ги обсъжда. Идват Коледни и Новогодишни празници. Не плашете децата и не ни разваляйте настроението като показвате тоя питекантроп.

Добави коментар

Водещи новини