Цветанов: Благодаря на Трио Сопрано за съпричастността към каузата за подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми

  • 20 декември 2018 21:14

  • 667
  • 2
Цветанов: Благодаря на Трио Сопрано за съпричастността към каузата за подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми
© Фейсбук

Благодаря още веднъж на Трио Сопрано за съпричастността към каузата за подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още сподели той:

"ПГ на ГЕРБ днес откупи всички права по клипа "Има надежда" и всички могат да го ползват при провеждането на благотворителни инициативи. Приятели, нека споделяйки този прекрасен клип, всеки от нас да изрази и своята подкрепа към каузата!".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
667 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
цецо

2018.12.21 | 06:47

2

Популизъм в действие,марка Цветанов.После ще се среща с жени ГЕРБ,деца,внуци и правнуци от ГЕРБ,скиори ГЕРБ,компоти ГЕРБ.А добрия дядо Коледа ходи и при тези от БСП примерно

Все ще се наяде някога

2018.12.21 | 05:51

1

А трябваше отдавна да се разхожда на "карето", вместо да обикаля по "молитвени закуски"надлъж и нашир земното кълбо и да бръшолеви глупотевини,за сметка на голия български данъкоплачещ.

Добави коментар

Водещи новини