Валери Симеонов проговори пред медиите, разкри как ще работи със Сидеров (видео)

  • 22 ноември 2018 11:39

  • 7049
  • 6
 Валери Симеонов проговори пред медиите, разкри как ще работи със Сидеров (видео)
© Булфото (архив)

Не е необходимо Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да се подписва на номинацията на Марияна Николова. Това е заложено в политическото ни споразумение и няма драма, каза в кулоарите на парламента лидерът на НФСБ и депутат от ПГ на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не гласува, значи не одобрява тази номинация“, заяви той. Попитан дали „Обединени патриоти“ ще са заедно на евроизборите, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 посочи, че това е работа на трите партии. На въпрос дали смята да отстрани Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на ПГ на „Обединени патриоти“, Симеонов посочи, че достатъчно е работил със Сидеров. „Надявам се да работим и за напред“, допълни той.

Попитан дали двамата със Сидеров са разговаряли, той уточни, че разговорите им са били онзи ден в Министерски съвет и са продължили 6 часа.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
7049 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Както до сега,

2018.11.22 | 14:24

6

със среден пръст в седесарския гъз на Сидеров, така се работи при сините - "подлей вода на ближния си" е основен принцип при СДС-демокрацията.

CV-то ми е табула раза - Мурмърянка

2018.11.22 | 13:19

5

Калинка, калинка, калинка кацна, и заместник-премиерка без нищо стана, приоритет ще и бъдат доходите да, ще се налапа, набързо, като секретар-машинописка. САЩ ряпа да ядат, никаква страна на неограничените възможности не са - само в България от деловодител ставаш заместник-министър председател на Република България - член на Европейския съюз.

2018.11.22 | 13:17

4

Валерка,Сидерката те унищожи и те направи на резил и ти му правиш мили очи .Щом е така с теб и партията ти е свършено.Това те чака властолюбец..

2018.11.22 | 12:34

3

три помияра на едно място.

Айде пичка му майчина седесарска

2018.11.22 | 12:22

2

Варел Симеонов е вече нищо и никой, най-противната след Цветанов мутра в страната, никой вече не го има за човек,

2018.11.22 | 11:58

1

Явно още има нещо по кокала на Марешки . ХА ХА ХА

Добави коментар

Водещи новини