Валери Симеонов вече е депутат

  • 22 ноември 2018 09:51

  • 1989
  • 30
Валери Симеонов вече е депутат
© Булфото (архив)

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 от днес вече е  депутат.

Толкова буквално влетя в пленарната зала, за да се регистрира, видя репортер на Канал 3.

Пред медиите в кулоарите на НС бившият вицепремиер каза само, че се чувства добре и отказа да отговаря на всякакви въпроси с аргумента, че трябва да се регистрира.

Припомняме ви, че  Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 вчера се скри от медиите, докато в пленарна зала бяха дебатите по освобождаването му от поста на вицепремиер и назначаването на неговия заместник Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и.

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1989 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2018.11.22 | 15:44

30

Мафия !!!! Изчезвайте докато е време !

2018.11.22 | 14:27

29

Идиот ! След 12 години "успешно управление" на този неадекватен " премиер " нашата България е ПОСЛЕДНА в ЦЯЛА Европа по всички показатели и първа по бедност , смъртност , корупция и престъпност ! Геноцид към народа и демографска катастрофа са символите на ГЕРБ ! Незабавно ВЪН от властта !

2018.11.22 | 11:58

28

Мръсното костовистко псе Васил Гоцев най-после пукна, да му пикaя на гроба, дaно и В. Симеонов го постигне същото, такива седесарски боклуци нe заслужават да живеят.

2018.11.22 | 11:13

13

Президентът на САЩ Доналд Тръмп благодари на Саудитска Арабия за по-ниските цени на петрола в профила си в "Туитър", ден след като обеща, че САЩ ще останат "стабилен партньор" на кралството
"Цените на петрола поевтиняват. Страхотно! Като голямо намаление за света. Радвайте се! 54 долара, до неотдавна беше 82 долара", написа Тръм
Той благодари по този повод на Саудитска Арабия заради повишеното производство на петрол, но настоя цените на петрола да поевтинеят ощеМЛАТИ ЧИЧЕ МЛАТИ ТА ЗГАН ОТ БСП НЕ СЕ ЧУДИ ДАЙ ГИ НА СПЕЦ СЪДА НЕ ГИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРО НА БСП.ХУБАВО ГИ ПОЧНАХТЕ И АРАБАДЖИТЕ И ВЕТКОВЦИ И БАНЕВИТЕ И БЕНЧЕВИТЕ И ОЧНИТЕ МАФИОТИ НА БСП .
К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.
ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА.
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел,

iceblast88

2018.11.22 | 11:55

27

герберче - че си тъп, то е ясно, но можеш ли поне да четеш? Какъв ти костов, каква ти нинова и какво ти позитано? Ти му казваш, че мразиш всички комунисти (включително охраната на Бай Тошо известен още като Бай Тиквонии Олигофренски, Свинетзила Пърдялкова (внучка на национален предател и членка на БКП), Цвъчка Цвачева която си призна в ефир, че е била член на БКП и др.), а то безмозъчното дори неможе да вдяне какво му казваш и си продължава като говедо да рецитира каквото Цв. Цв. му е изсрал в кратуната. Абе поне преди да пишете глупости се свържете с централата на младежкото БКП (ГРОБ) и помолете за нови инструкции, как да реагирате на даден проблем след като очевидно, не е по силите ви сами да измислите смислен отговор.

До ice.blast.88

2018.11.22 | 11:44

20

затова ще си там където ти е местото да лижеш топките на костов и после да докладваш на нинова докато ти сере в устата на позитано 20

iceblast88

2018.11.22 | 11:33

18

До комуниста от ГРОБ. Аз няма как да съм трол на БСП поради простата причина, че ви мразя всичките комунисти (без значение дали сте от дъртото БКП (БСП) или от младежкото БКП (ГЕРБ)). Мразя ви безплатно, без никаква облага и с цялото си сърце. Знам, сложно е да разберете, че бай Тиквонии като бивш топколизач на Бай Тошо е комунист до мозъка на костите си, и знам, че след като стадото е по тъпо от водача си (а като знаем какъв е мозъчния капацитет на Тиквонии Олигофренски, то няма как да имаме каквито и да е очаквания към вас), то цялата ви програма ала: изберете комунистите, за да не са на власт комунистите е меко казано обидна!

2018.11.22 | 11:22

16

не герб продадоха нефтохим не герб създаде олигарсите не герб распродаде енерг.не герб изби нивини умни хора който не искаха комунизъм не герб правише терори и убиваше хора в черкви а БСП трол icebl.ast.88

iceblast88

2018.11.22 | 11:16

15

Съгласен съм за арест и присъда за всички комунисти, но си забравил и комунистите от ГРОБ! просто всичко което е било член на БКП трябва да бъде застреляно публично и в ефир! Като започнем от Курналина и Тиквонии!!!

Пу, синьо лайно

2018.11.22 | 11:54

26

Що си пощи четината и се прави че може да мисли това седесарско говедо Варел Симеонов, ако имаше акъл нямаше да ги плещи такива за майките на деца с увреждания, обаче господ не е дал акъл на седесари.

Пу, син плазмодий

2018.11.22 | 11:53

25

Що си пощи четината и се прави че може да мисли това седесарско говедо Варел Симеонов, ако имаше акъл нямаше да ги плещи такива за майките на деца с увреждания, обаче господ не е дал акъл на седесари.

Чиба, седесарско псе,

2018.11.22 | 11:50

24

да му се забрани да заема държавна длъжност, мамата му да eбa седесарска противна.

2018.11.22 | 11:49

23

Тук един лайнар се посра с неговия Тръмп !!!!!!

От къде накъде?

2018.11.22 | 11:48

22

Народът му гласува вот на недоверие като го изрита от властта, докога ще търпим седесарските номенклатурни гниди да се наместват от една държавна хранилка на друга.

2018.11.22 | 11:47

21

Обединените мафиоти : пари , власт и пак пари !!!!!!

Добави коментар

Водещи новини