Десислава Радева с първи думи за скандала с колата на НСО (видео)

  • 22 ноември 2018 09:38

  • 16273
  • 20
Десислава Радева с първи думи за скандала с колата на НСО (видео)
© Булфото (архив)

В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил. Това написа първата дама Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена във Фейсбук във връзка с клипа, на който се вижда, че служители на КАТ и НСО са влезли в пререкание край Мерцедеса, в който се вози съпругата на президента.

С публикацията си Радева обаче отрича да е била в автомобила по време на инцидента и заподозря нова атака срещу държавния глава.

„Някои медии избързаха с вметки като „бронирата кола на Радева”, „ескорта на Радева”, „пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента”... Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО“, посочва Радева.

„Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава. В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така. Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...“, завършва съпругата на президента

Последвайте канала на

Мая Йорданова
16273 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2018.11.22 | 09:59

1

Деса лъже като възрастна ромка

Бкп носталгик помияр

2018.11.22 | 10:14

2

НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ КУБИЛО МИСЛИШ СИ ЧЕ ВСИЧКО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО КАТО СИ НА ПРЕЗИДЕНТО ЖЕНА ДА НЕ ТЕ ПРАВИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДР.ЖЕНИ, МРЪСНИЦИ БЕСЕПАРСКИ

2018.11.22 | 10:23

4

Те както казват: "Занеш ли кой смен ние, не сме кой да е!" Ми ша си ги търпим като си ги избрахме.

2018.11.22 | 10:19

3

Нагла и простовата,дразнеща с поведението си мого по-красиви и интелигентни жени!

село мило, село родно...

2018.11.22 | 10:25

5

Пази Боже слепите да влезнат в президентството и да прогледат!

Богдан Велински

2018.11.22 | 10:30

6

Ох омръзна ми ви вече и от президента и от президентшата. И двамата са едни симпатяги ум да ти зайде. Радев имаше голям късмет че срещу него беше хубавата Цецка. Иначе с неговата невзрачна физиономия и почти безлично присъствие щеше да сънува президентството. Той просто беше по-малко смотания от двамата.

Анонимен

2018.11.22 | 10:34

7

Много време й трябваше на президентшата да съчини новата версия! Ние вече бяхме забравили,жено!....Поне да беше си мълчала!

2018.11.22 | 10:44

8

Нашата първа дама. :) Радвайте и се. Представете си само как ни представя пред другите народи. Жал ми е за българия и за народа .

2018.11.22 | 10:51

9

спрете да показвате това уруспийско лице...

2018.11.22 | 11:17

10

Президентът на САЩ Доналд Тръмп благодари на Саудитска Арабия за по-ниските цени на петрола в профила си в "Туитър", ден след като обеща, че САЩ ще останат "стабилен партньор" на кралството
"Цените на петрола поевтиняват. Страхотно! Като голямо намаление за света. Радвайте се! 54 долара, до неотдавна беше 82 долара", написа Тръм
Той благодари по този повод на Саудитска Арабия заради повишеното производство на петрол, но настоя цените на петрола да поевтинеят ощеМЛАТИ ЧИЧЕ МЛАТИ ТА ЗГАН ОТ БСП НЕ СЕ ЧУДИ ДАЙ ГИ НА СПЕЦ СЪДА НЕ ГИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРО НА БСП.ХУБАВО ГИ ПОЧНАХТЕ И АРАБАДЖИТЕ И ВЕТКОВЦИ И БАНЕВИТЕ И БЕНЧЕВИТЕ И ОЧНИТЕ МАФИОТИ НА БСП .
К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.
ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА.
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел,

xfdb

2018.11.22 | 11:32

11

Мри ма пача проста!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини