Авторът на клипа с колата на НСО: С очите си видях Десислава Радева да слиза (видео)

22 ноември 2018 08:03

Авторът на клипа с колата на НСО: С очите си видях Десислава Радева да слиза (видео)
© Нова телевизия
33136 45

В сутрешния блок на Нова телевизия мъжът, който засне клипа, показващ разправия на пътя между служителка на НСО и служител на КАТ, разказа за случая. Припомняме, че се появиха информации, че в колата е била съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева. Самата тя отрече.

Видях, че кола на НСО влиза насрещното с по-висока от допустимата скорост и спира в посока Патриарха. От първата врата слиза охранителката. Тя отваря задната врата и със собствените си очи си видях да слиза г-жа Радева, небрежно облечена, и да влиза в отсрещния магазин за рокли. Тя може да твърди каквото иска, аз вярвам на очите си, че я видях как слиза, заяви Богдан Асенов.

Това не е първото нарушение на НСО – да навлиза в насрещното и да спира както си иска. Докато не беше обърнала колата след слизането на г-жа Радева, дойде човек от КАТ и искаше да им състави акт. Започнаха да спорят кой от колко години е в системата. "Защо винаги имаме проблеми НСО с КАТ", каза охранителката. Служителят на КАТ стоеше като послушен ученик, а служителката от НСО взе инициативата. Дойде още една патрулка, още пет полицаи и се обясняваха още половин час. Дойде и началник от НСО и накрая си стиснаха ръцете, разказа Асенов.

Той отрече разказът му да е атака срещу държавния глава Румен Радев и подчерта, че не симпатизира на нито една партия.

Чух я да казва: "Аз не съм била в колата". Естествено, че не сте в колата, г-жо Радева – вие сте в отсрещния магазин. Докато слизаше г-жа Радева, аз говорех по телефона. Започнах да снимам, когато започна разправията между КАТ и НСО. Трябваше да тичам и по други задачи. Не съм репортер – това видях. Не видях как си е тръгнала г-жа Радева, но видях как слиза. Със сигурност не си е тръгнала с въпросната кола. Сигурно от втори вход. Трябваше да тичам по задачи – и на мен щеше да ми е интересно да видя как си тръгва. Интересното е защо г-жа Радева твърди, че не е била в колата. Ей там ще си сложа главата, ако не е така, каза още Богдан Асенов.

Константин Тодоров
33136 45

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 45

Добави коментар
Анонимен

2018.11.23 | 10:20

93390

Не моя работа да коментирам, има си хора,... с очите си всеки божи ден виждам, как карат с висока скорост(няма ги кат, ?!...), как изхвърлят в края на града боклуци от колите си, как газят животинчетата на улицата с колите си, как оставят от селата котки и кучета с малките си, виждам как умират малките, защото и хората гладни, много неща виждаме, много несправедливостти има боже в този гнусен и жесток свят, защо Незначителните Неща Стават набиващи, а Мнозина Незначителни, Мръсотия по улици, кучета без наморници, пускат и във вилите им, а те милите стари, но те си знаят как след това от вилите си, много са нещата мили ми драги управляващи, и бсп и кой да дойде, ние ще ви казваме грешките, а вие каквото си искате, така правете и не вземайте под внимание, кое народът , който ви е избрал, не по темата, там работа на високо...

2018.11.22 | 12:04

92896

ВИЖТЕ МУ САМО ФИЗИОНОМИЯТА !!!!! ПЪЛЕН МАЛОУМЕН ИДИОТ !!!!

Комшията

2018.11.22 | 18:52

93187

Тоя ,боклук дава два магазина под наем точно там където е снимано!Когато минаваше Царя,преди години оттам-това е гаража подземен на ЕДК бащата на този боклук охраняваше педоцата от Магазини!!!

2018.11.22 | 17:07

93111

И на мене да ми платят и аз ще говоря каквото ми кажат.

2018.11.22 | 12:03

92893

КОЛКО ТИ ПЛАТИХА БЕ ГЕРБЕРСКО ЛАЙНО ЗА ДА СПРЕТНЕШ ТОЯ КОМПЛОТ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА ?????

данъкоплатец

2018.11.22 | 16:20

93075

Малко по-малко отколкото БСП на майките!!

2018.11.22 | 13:39

92970

Не разбрахме с какво точно е виновна първата дама сигурно тя е накарала шофьора да направи нарушение ? Преди една седмица заради кортежа на мутрата беше спряна кола на бърза помощ със пуснат сигнал и светлина не го видях това по новините ма сега нали е жената на президента !!!!! 10 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА МУТРА ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ
НАРОДЕ ??????

USA

2018.11.22 | 16:18

93074

Е.би си п.утката майчина нагъл, червен боклук! Разправяй ги тия на баба си!!

2018.11.22 | 14:39

93019

Според логиката на тоя купен идиот всеки може да каже че същият тоя е изнасилил не пълнолетна !! Да го видим как ще се защити ????

адс

2018.11.22 | 15:48

93057

ти си малоумен, платен бил мале мале

2018.11.22 | 12:08

92902

Тук един откачен се насра с неговия Тръмп !!!! ВЪРВИ СЕ ЛЕКУВАЙ !!!!

aewg

2018.11.22 | 11:49

92872

Деса "поетеса" е и мръсна метреса!! На гърба на българите си вилнее на воля, а оня педера3 фуражката е тотален нещастник и клеца едно същество подобно на мъж!!

2018.11.22 | 11:16

92838

Президентът на САЩ Доналд Тръмп благодари на Саудитска Арабия за по-ниските цени на петрола в профила си в "Туитър", ден след като обеща, че САЩ ще останат "стабилен партньор" на кралството
"Цените на петрола поевтиняват. Страхотно! Като голямо намаление за света. Радвайте се! 54 долара, до неотдавна беше 82 долара", написа Тръм
Той благодари по този повод на Саудитска Арабия заради повишеното производство на петрол, но настоя цените на петрола да поевтинеят ощеМЛАТИ ЧИЧЕ МЛАТИ ТА ЗГАН ОТ БСП НЕ СЕ ЧУДИ ДАЙ ГИ НА СПЕЦ СЪДА НЕ ГИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРО НА БСП.ХУБАВО ГИ ПОЧНАХТЕ И АРАБАДЖИТЕ И ВЕТКОВЦИ И БАНЕВИТЕ И БЕНЧЕВИТЕ И ОЧНИТЕ МАФИОТИ НА БСП .
К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.
ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА.
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел,

2018.11.22 | 11:03

92813

малко по малко започва все повече да се усеща тази смрад от Радеви.

Добави коментар

Водещи новини