Кънчо Стойчев: Интервюто на Слави с Борисов беше уговорен мач

  • 22 ноември 2018 08:38

  • 29912
  • 25
Кънчо Стойчев: Интервюто на Слави с Борисов беше уговорен мач
© Нова телевизия

Евролистата е нещо като проекция, възможност, алтернатива за Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и "Атака". Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия политическият психолог Антоанета Христова.

Не трябва да възприемаме политиката като еднозначно действие. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е показал, че е човек, който влиза в различни роли и изгражда добри стратегии. Една от възможностите му е да отиде заедно с Бареков на евроизборите. Това да води изборите е само една от възможните алтернативи и той ги проверява. В момента той играе самостоятелна игра, която е в интерес на партия "Атака" и бъдещите ѝ перспективи, заяви Христова.

Не сме в парламентарна криза, гласуването на новия вицепремиер го доказа, каза социологът Кънчо Стойчев. Колкото до Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, той е във възможно най-добра ситуация – хем е в управлението, хем не е в изпълнителната власт, където се трупат негативи. Освен това по този начин има повече време да гради стратегии, заяви Стойчев.

В отговор на въпрос какво ще се случва в стаите на Обединените патриоти в Народното събрание след връщането на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в парламента, Стойчев заяви: "Идват хубави, светли празници - ще имаме забавление, новогодишна програма".

В момента се получава, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, като председател на парламентарната група на Обединени патриоти,  ще бъде шеф на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Аз не си представям как ще вървят техните отношения предвид характера на Симеонов и перспективите, които му се отварят. Моята прогноза е, че има път, който ще ни изненада, т.е. може би Симеонов ще има друго назначение, а може да има промяна в йерархията вътре в коалицията, но може и тя да се разцепи. При нито едно от положенията обаче за момента партиите, които са в парламента нямат интерес да направят проверка на статуквото преди европейските избори, каза Антоанета Христова.

По думите на Кънчо Стойчев отсъствието на Борисов при вчерашното гласуване на новия вицепремиер Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и е знаково. Според политическия анализатор на срещата на малката коалиция във вторник е бил постигнат компромис, който обаче е грешен и новият вицепремиер Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и не е правилният избор за вицепремиер. Нямам нищо лично срещу г-жата вицепремиер, но погледнато структурно все пак началникът на кабинета е най-близкият човек на вицепремиера. По този начин виждаме заявката на г-н Симеонов доста активно да продължи борбата, която той води. Това не е удачно политическо послание. Борисов правилно, макар и меко, се дистанцира от това, което се случва. Той държи един много горещ картоф в ръцете си, коментира Стойчев.

По думите му в снощното интервю в "Шоуто на Слави" не сме чули нищо ново от премиера Борисов. Но той легитимно си защити управлението, свърши си работата. Цялото интервю малко ми напомняше на тъмните години на Българския футболен съюз, когато мачовете бяха уговорени. Силно ми миришеше на уговорен мач. Беше уговорен мач, тъй като отсъстваше каквато и да е острота и който и да е важен проблем. Да вземем проблема с данъка на старите коли - разбира се, че трябва да се сложи данък, къде беше Борисов да защити тази теза? Как може, който замърсява, да не плаща повече? Това не е въпрос на бедност или богатство, каза още Кънчо Стойчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
29912 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар

2018.11.23 | 21:43

25

Кънчо изглежда толкова немощен......

2018.11.22 | 20:28

24

ТЪП КАТО ГАЛОШ

2018.11.22 | 16:56

23

Тоя що си обръсна брадата - да не е загубил някой бас?

До ххх

2018.11.22 | 10:34

14

Точно казано,пропусна и колибката на Ленин!

ххх

2018.11.22 | 14:50

22

За тоя покръстен еврейски сифилистик не ми се говори.Като има задръстеняци да му се молят...

До ххх

2018.11.22 | 10:30

13

Точно казано,пропусна и килибката на Ленин!

ххх

2018.11.22 | 14:49

21

За тоя прекръстен еврейски сифилистик не ми се говори.Като има задръстеняци да му се молят...

петрова

2018.11.22 | 13:23

20

Славчо,Славчо гола вода си!Ти и твоите само на умряло куче нож вадите!На Борисов не посмя!Ами къде ти бяха балеринките?Поне те щяха да бъдат истински?

Янко

2018.11.22 | 13:19

19

Кой Кънчо, kура Ми Кънчо!

2018.11.22 | 11:14

16

Президентът на САЩ Доналд Тръмп благодари на Саудитска Арабия за по-ниските цени на петрола в профила си в "Туитър", ден след като обеща, че САЩ ще останат "стабилен партньор" на кралството
"Цените на петрола поевтиняват. Страхотно! Като голямо намаление за света. Радвайте се! 54 долара, до неотдавна беше 82 долара", написа Тръм
Той благодари по този повод на Саудитска Арабия заради повишеното производство на петрол, но настоя цените на петрола да поевтинеят ощеМЛАТИ ЧИЧЕ МЛАТИ ТА ЗГАН ОТ БСП НЕ СЕ ЧУДИ ДАЙ ГИ НА СПЕЦ СЪДА НЕ ГИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРО НА БСП.ХУБАВО ГИ ПОЧНАХТЕ И АРАБАДЖИТЕ И ВЕТКОВЦИ И БАНЕВИТЕ И БЕНЧЕВИТЕ И ОЧНИТЕ МАФИОТИ НА БСП .
К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.
ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА.
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел,

2018.11.22 | 12:31

18

скрий се някъде мършо нещастна , ходи да правиш свирки на тръмп.

чиро

2018.11.22 | 11:51

17

Кънчо,ти да не помисли,че срещу дългия педал стои Краси Радков,в ролята на премиера,та ми говориш за договорки и заповеди,както е свикнал Трифонов да се държи със своите подчинени?

2018.11.22 | 11:11

15

ЧЕРВЕН ГЪЗ СВЪРШИ ПАРАТА ЛИ БРЕ ИЛИ БСП ФАБРИКАТА ЗА ТРОЛОВЕ СПРЯ ФИНАНСИРАНЕТО И ГО НАСОЧИ КЪМ ДР.НЕЩА.ИЛИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ИСХАРЧИ ПАРАТА КОЯТО ОТКРАДЕ С БСП ОТ КТБ.

Добави коментар

Водещи новини