Политолог: Чрез Николова Валери Симеонов продължава да присъства в кабинета

  • 22 ноември 2018 08:33

  • 954
  • 0
Политолог: Чрез Николова Валери Симеонов продължава да присъства в кабинета
© Кадър - БНТ

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 продължава да присъства в кабинета, номинирайки своя най-близък човек в обкръжението си, а именно Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и. Това че не е познато политическо лице в случая е от полза. Това не е толкова негативно към този момент, но предстои да разберем дали ще бъде актив или негатив.

Това сподели в сутрешния блок на БНТ политологът Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски във връзка с избора на новия вицепремиер Марияна Николова.

,,Депутатската позиция е доста по-подходяща за Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Слизайки като депутат в парламента, той ще бъде в по-удобна позиция'', посочи Коларова.

Относно една евентуална среща между премиера и държавния глава, Коларова подчерта, че това би било само в полза на българския политически живот.

,,Такива срещи са абсолютно необходими. Става дума за пряка комуникация, липсата на такива срещи е голям минус за българското управление. Ако не лично, поне по телефона да си говорят. В момента имаме напълно скъсана комуникация, за което трябва да се търси причина и в екипа на президента Радев, който изглежда не е опитен в това отношение, или пък може би умишлено го прави с някаква цел'', коментира политологът.

,,Избора на вицепремиерския пост на Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и продължава да ми изглежда като една силна екзотика, която показва дефектите на българския политически живот. Не казвам нищо за нея, сигурен съм, че е прекрасен човек, но това по никакъв начин няма да помогне да се тушира политическото и социално напрежение. Даже считам, че ако нещата продължат в това русло, някой ще изиграе ролята на прасето за Коледа'', обясни по темата социологът Кольо Колев.

Според него Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа играе за интересите на ДПС чрез скандалите в Обединените патриоти.

,,Разбира се, че е редно да има комуникация между Радев и Борисов, но въпреки всичко конфронтацията между двамата ще продължи и занапред'', заключи Колев.

Последвайте канала на

Владимир Василев
954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини