Каракачанов към БСП: Днес не се получи обсъждане, защото никога не сте били национално отговорни

  • 21 ноември 2018 13:20

  • 2984
  • 4
Каракачанов към БСП: Днес не се получи обсъждане, защото никога не сте били национално отговорни
©

Днес не се получи обсъждане, защото вие от БСП никога не сте били национално отговорни. Нямаше нито един въпрос към Марияна Николова за политиките, които смята да изпълнява на новия си пост. Целта на театъра на БСП не беше да се направи обсъждане на кандидатурата на Марияна Николова, а да се обърне дебатът като вот на недоверие към кабинета. Освен това споменахте за всичко друго, но не и за увеличението на заплатите, пропуснахте да кажете за резултатите срещу битовата престъпност. Ами средствата за модернизация на Българската армия, средствата за нови превозни средства на полицията? Това правителство направи всичко възможно да увеличи доходите, колкото и да не го харесвате. Ще се постараем пенсията да бъде 300 лева до края на мандата ни.

Това обяви от трибуната на Народното събрание вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

,,Симеонов сам си подаде оставката, никой не го е принуждавал. Но вашата цел е да се опитвате да решите вътрешнопартийните си проблеми, клатейки държавата. Да, има недоволство в обществото, най-вече заради темпа, с който се променят нещата. Но да ви припомня ли какви бяха протестите по времето на Виденов? Защото аз помня това време. Тогава протестираха не 300, а 300 000 души. Само 300 искаха да нахлуят в тази сграда, докато вие се бяхте сгушили в парламента и пеехте партизански песни'', обърна се Каракачанов към БСП.

,,Вашата лидерка три пъти използва една лъжа – че аз съм продавал българско гражданство. Няма такива данни. Това е проблем, който започна при Орешарски. Извадете доказателство, че съм продавал български гражданство. Оправете си вътрешнопартийните конфликти и стига сте клатили стабилността на държавата. Ако искаме да няма корупция в тази Агенция, трябва да опростим процедурата по издаване на документи, а не да ги мотаем с години. Извадете едно доказателство, че аз или ВМРО сме получавали една стотинка, и аз ще изпълня обещанието си, което казах, публично на площада", каза Каракачанов.

,,Демографската криза е основният проблем на българската нация през последните 20 години и ако не се вземат мерки ще бъдем поредното правителство, което не е направило нищо“, заяви по-късно пред журналисти в кулоарите на парламента Каракачанов. Той посочи, че разчита Марияна Николова да бъде изключително енергична.

По думите му, когато се говори за демографска политики, страната ни трябва да спре да финансира маргиналната раждаемост.

„Нямаме никаква полза да финансираме гетата“, посочи вицепремиерът и допълни, че страната ни трябва да финансира "грамотната раждаемост".

Накрая той прогнозира, че напрежението между Обединените патриоти няма да се увеличи, а ще даде възможност всеки ден да си говорят заедно в една стая, когато Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 се завърне като депутат.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2984 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
1000000 ТЪРПЕЛИВИ СИМПАТИЗАНТИ

2018.11.21 | 13:56

4

КРАСКА МЛАТИ ЧИЧЕ МЛАТИ ТА ЗГАН ОТ БСП НЕ СЕ ЧУДИ ДАИ ГИ НА СПЕЦ СЪДА НЕ ГИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРО НА БСП ХУБАВО ГИ ПОЧНАХТЕ И АРАБАДЖИТЕ И ВЕТКОВЦИ И БАНЕВИТЕ И БЕНЧЕВИТЕ И ОЧНИТЕ МАФИОТИ НА БСП .
К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.

ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

2018.11.21 | 13:41

3

Този човек каза много истини. Нечистоплътният мерак за власт се обективизира от страна на две партии в много грозен популизъм, безогледна демагогия и антидържавна/антибългарска/ дейност.

2018.11.21 | 13:27

1

Айде и ти, син шопар Каракачанов, махай се от властта, осра с достатъчно.

2018.11.21 | 13:37

2

А стига бе! Ти се осра!

Добави коментар

Водещи новини