Славчо Атанасов: БСП управляваха четири пъти и превръщаха парламента в крепост, заградена с метални съоръжения

  • 21 ноември 2018 11:20

  • 657
  • 2
Славчо Атанасов: БСП управляваха четири пъти и превръщаха парламента в крепост, заградена с метални съоръжения
© Булфото (архив)

БСП управляваха четири пъти и превръщаха парламента в крепост, заградена с метални съоръжения. Това каза депутатът от ПГ на Обединени патриоти Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия по време на дебатите по оставката на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Много от вас са нови народни представители. Нямате вина за това, което се е случвало, но трябва да бъдем паметливи. Това правителство, хубаво или лошо - въпрос на гледна точка, в края на краищата никога досега не е поставяло метални съоръжения край българския парламент. Вие четири пъти управлявахте държавата и в тези четири пъти превръщахте българският парламент в крепост, каза още Атанасов. 

В отговор зам.-председателят на "БСП за България" Крум Зарков заяви, че се говори за миналото, а за колегите му от БСП разговорът е за бъдещето. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
657 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.21 | 13:00

2

Крумчо, значи гледаме напред! Никакво минало! Кой каквото откраднал - откраднал. Кой каквото приватизирал-негово си е. Ние гледаме само напред и чакаме красивите лъжи- твоите, на Нинова и на другите тарикати около вас. Така ли? Май и ти си мислиш, че хората са абдали и не помнат какво направихте през прехода, организиран и проведен от вас и престъпните ви съдружници от СДС и ДПС.

2018.11.21 | 11:51

1

Кой беше тоя Крум Зарков? Аааа,тоя дето не се къпе и не се подстригва!

Добави коментар

Водещи новини