ГЕРБ и БСП се скараха заради Емил Христов и Корнелия Нинова (видео)

  • 21 ноември 2018 09:47

  • 2799
  • 7
ГЕРБ и БСП се скараха заради Емил Христов и Корнелия Нинова (видео)
©

Зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа помоли зам. - председателстващия Народното събрание Емил Христов да бъде малко по-принципен.

Причина за думите му е, че Нинова поиска да ѝ бъде дадена думата, а самият Христов заяви, че не я е видял и след това ще го направи.

„Няколко пъти се обърнахте към депутатите и попитахте дали имат изказвания. Нямаше нито един, който да беше вдигнал ръка“, каза му Цветанов.

Георги Свиленски от БСП заяви от своя страна, че е редно Емил Христов да се държи малко по-мъжки и да не слуша Цветанов. „За да си спазите партийната лоялност, отстъпете мястото си на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 и той да даде думата на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за“, призова Свиленски Емил Христов.

"Столът на Емил Христов не зависи от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа", каза Свиленски.

От своя страна председателстващият НС Емил Христов се обърна към лидера на БСП Корнелия Нинова и ѝ каза: „Вие сте права, може да сте вдигнали ръка, но аз действително съм закрил дебатите“, допълни още Христов.

Георги Гьоков каза на председателстващия също така да не пада на толкова ниско ниво и добави: "Не рашаваме махленски проблем". "Не забравяйте, че сте един от всичките 240 народни представители". "Г-н зам. - председател, или напуснете, или дайте думата на лидера на най-големата опозиционна партия", заяви още Гьоков.

Думата взе и Данаил Кирилов от ГЕРБ и обясни, че през цялото време е гледал в ляво към БСП и никой не е вдигнал ръка. "БСП направиха артистичен жест с вдигане на ръка след закриване на дебатите", добави той. Тази му реплика обаче предизвика Свиленски и той заяви, че БСП не са в ляво, а в дясно в залата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2799 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
НА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ ВНУЧКА ИМ НИНОВА

2018.11.21 | 10:22

1

К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.

ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

няма страшно

2018.11.22 | 12:12

7

Нали държавата ви върна на гербаците огромните ви влогове в КТБ. Ей го и народното Вежди беше от първите, които си получиха паричките. Затова сега се изказва пламенно, с чиста съвест.

18

2018.11.21 | 10:36

6

Warchete rabotata za tovaste izbrani a vie samo se karate

2018.11.21 | 10:32

5

Интересно защо Каракачана ,който също е пътник чете предложенията на Борисов за смяна на Валерката ,а не да речем вицепремиерите Дончив или захариева, които са от ГЕРБ .Идиотщина ,безхаберие и нищо неправене за подобряване на живота

Сам ГЕРБ, това е!

2018.11.21 | 10:31

4

Нали според тъпите ГЕРБ и БСП бяха едно и също пък все се карат в НС и НИКОГА не управяват заедно! Ей, това да си тъп не е добре.

2018.11.21 | 10:29

3

Айде стига глупости

2018.11.21 | 10:28

2

Разсърдило се зайчето на гората....

Добави коментар

Водещи новини