Корнелия Нинова към Емил Христов: Не ми отнемайте възможността да говоря, спомнете си за Главчев (видео)

  • 21 ноември 2018 09:34

  • 2408
  • 8
Корнелия Нинова към Емил Христов: Не ми отнемайте възможността да говоря, спомнете си за Главчев (видео)
©

Г-н председател, добронамерено предупреждавам - недейте с процедурни хватки да ни отнемате думата да говоря като председател на опозиционна партия. Ако си представяте, че заради тези процедурни хватки, които разигравате, след това няма да ми дадете думата да говоря, си мислете за г-н Главчев. С тези думи се обърна председателят на ПГ на "БСП за България" Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за към председателстващия заседанието на Народното събрание Емил Христов.

Не искам да се случва втори път, подчерта Нинова.

Имах намерение да ви дам думата след гласуването на предложението. Дадох си сметка, че не съм ви забелязал, имах намерение. Но не се страхувам от това какво се е случило със стоящите предеи мен. Аз мога да понеса отговорността във всеки един момент за своите действия и за решенията, които вземам, заяви Емил Христов.

Аз си подадох оставката като председател на парламента и няма нищо страшно, каза бившият председател на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Димитър Главчев в лично обяснение към Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Не знам какво точно ми се е случило, за да плашите. Само че аз си подадох оставката. Няма нищо страшно, но вие си правете простата аритметика, че няма как да поискате оставката, тъй като сте 79 вече, допълни още Главчев. 

Малко по-късно, след спорове в залата, Христов каза, че е обявил край на дебатите за избора на нов вицепремиер, след което е видял вдигнатата ръка на Нинова.

Парламентът ще гласува проект на решение за персонални промени в Министерския съвет, което предлага на мястото на вицепремиера Валери Симеонов да бъде избрана Марияна Петкова Николова. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2408 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
USA

2018.11.21 | 11:46

8

Ами я се изкажи за Техноипмекс, другарко-олигарх! Ще те слушаме с голям интерес, лъжкиньо!!!

ninova

2018.11.21 | 10:51

7

niama6 dumata.vra6tai dengite ot texno... za da vdignem pensiite ,koito ti indirekno okrade...

ninova

2018.11.21 | 10:51

6

niama6 dumata.vra6tai dengite ot texno... za da vdignem pensiite ,koito ti indirekno okrade...

ninova

2018.11.21 | 10:51

5

niama6 dumata.vra6tai dengite ot texno... za da vdignem pensiite ,koito ti indirekno okrade...

Анонимен

2018.11.21 | 10:23

4

Отнемали и били правото да говори? Че ти като ковориш, казваш ли нещо свястно и не си ли изговори глупостите вече?- патко смотана????

НА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ ВНУЧКА ИМ НИНОВА

2018.11.21 | 10:21

3

К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.

ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

2018.11.21 | 10:01

1

Пръдла

мииии

2018.11.21 | 10:13

2

по скоро въшла пръдлива!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини