Валерия Велева: ОП показаха, че не стават за властта

  • 20 ноември 2018 18:22

  • 3250
  • 8
Валерия Велева: ОП показаха, че не стават за властта
©

Днес гледахме 8 часа цирк при патриотите, който ще продължи и утре. Три са били точките, по които те не са се разбрали. Първата е предложението Марияна Николова, началник на кабинета на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, да заеме вицепремиерския пост. Това е вбесило Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и той е напуснал коалиционния съвет. Втората точка е била исканата оставка на Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Третата точка е била, че ако не се разберат помежду си, трябва да се върви към предсрочни избори.

Това разкри в предаването "Още от деня" по БНТ журналистът Валерия Велева, която коментира темата за последните скандали и раздори при Обединените патриоти. "Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа са такъв тип хора - те не могат да не се карат. Сега, ако Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 се върне като депутат, трябва да напусне някой от "Атака". Това също ще доведе до трусове. Днес се карат и не могат да се разберат за предложението за нов вицепремиер. Те не могат да разберат, че от това зависи стабилността на държавата. Тези хора са във властта, но не стават за властта. ОП в момента са на ръба да влязат в един нов парламент. В момента и улицата е фактор. След всички тези скандали, улицата ще намери своите лидери, послания и исканията ѝ ще изкристализират. Това не означава обаче, че тези лидери и послания ще бъдат добри", добави тя.

Гост по темата беше и политологът Димитър Димитров. "ОП се държат като деца в детска градина. Този начин на кавги намалява шанса им да бъдат пълноценен партньор в управлението. Въпросът е кога ГЕРБ ще реши да прекрати взаимоотношенията с тях. Аз обаче продължавам да твърдя, че няма да има предсрочни избори. Всички губещи ще се опитат да удължат хоризонта на този парламент. Протестите на улицата се организират и поддържат от хора, които могат да си го позволят финансово. Вижда се, че в София хората са апатични към тези протести, като изключим този на майките с деца с увреждания", заяви той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3250 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
данъкоплатец

2018.11.20 | 22:24

8

Ама рошава червена кукумявквеее, какво стана с протеста мааа! Бунтът на простакесата от Крушовица не успя! Айде кере мама ви долна червена!!!

2018.11.20 | 21:36

7

ТУРКЕСА

оооо

2018.11.20 | 20:17

6

мадам В ? всичко е ясно.

2018.11.20 | 19:58

5

От почти трийсет години тази рошава кокошка ни убеждава, че на власт трябва да са БСП и Доган. И така е докрая... неясно е само дали ще бъде нейния край или нашия

Л

2018.11.20 | 19:34

4

Тази дърта коза кого иска БСП и дпс ли не благодаря

пич

2018.11.20 | 19:29

3

И ти , дърта кукумявко , вече не ставаш за нищо !!

Пян_Гъ

2018.11.20 | 19:11

2

"ОП показаха, че не стават за властта" - така, а БСП/ДПС стават. Само те и никой друг. Сега ББ ли е виновен, че въпросната "журналистка" изкривява медийната среда? Че пуска фейк нюз? Той ли е казал "Иди дрънкай глупости по медиите"? Че ОП нямат опит във властта, нямат, но да казва че "не стават" с внушението, че БСП и Хидроинженерът/главен порционер на БГ стават - е, това освен за корупция и говори и за наглост.

2018.11.20 | 18:52

1

Ех, примитивно, че чак ПРОСТО

Добави коментар

Водещи новини