Искрен Веселинов: ВМРО подкрепя идеята вицепремиерът да бъде излъчен от НФСБ

  • 20 ноември 2018 17:34

  • 1214
  • 3
Искрен Веселинов: ВМРО подкрепя идеята вицепремиерът да бъде излъчен от НФСБ
© БТВ

ВМРО подкрепя идеята вицепремиерът да бъде излъчен от НФСБ. Лидерите ще оповестят окончателното име, когато бъде решено. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 ще продължи да работи като депутат, тъй като е избран от народа. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и депутат от ВМРО Искрен Веселинов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Трябва да бъде чут гласът на протестиращите, а ако са разумни исканията им - да бъдат изпълнени", каза още той. 

Относно темата за данъка за старите автомобили Веселинов коментира: "Лесно е да се кажа, че 10 или 15 лева са малко от джоба на потребителите, но тук говорим за увеличения от 30-40%. Темата трябва да се преразгледа, но няма да подкрепим ветото на президента".

"Обсъдихме възможната оставка на Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Когато един министър има високо доверие сред хората и се е заел с тежката мисия за модернизация на армията, ще е нелепо той да подаде оставка. Естествено, че ще има хора, които го клеветят", завърши Искрен Веселинов. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1214 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Д.Кънев

2018.11.21 | 19:47

3

Аман от предатели.

Нечестен Вазелинов

2018.11.20 | 19:00

2

Нашият вожд Прасимир Каракач е незаменим ! Венсеремос ! Ухахаха !

2018.11.20 | 18:41

1

Има си хас да не е от НФСБ !!!!! Вие от ВМРО сте дупе и гащи с винкела .

Добави коментар

Водещи новини