Симеонов и Каракачанов се разбраха за нова коалиционна среща, канят и Сидеров

  • 24 януари 2019 14:43

  • 1045
  • 2
Симеонов и Каракачанов се разбраха за нова коалиционна среща, канят и Сидеров
© Булфото (архив)

Пореден опит за помирение в Обединените патриоти.

ВМРО и НФСБ бързо намериха път едни към други след вчерашното извинение на войводите. То пък последва декларацията  на НФСБ, в която се обидиха на тона на войводите и обявиха, че късат с преговорите.

Днес стана ясно, че Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 са се разбрали за нова коалиционна среща, на която отново са поканили Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Атака, съобщи Канал 3. В същото време лидерът на Атака вчера отрече да е бойкотирал коалиционните срещи, за които партньорите му твърдят, че са три поредни, които е пропуснал.

Предварителните очаквания и за днес са, че атакистите вероятно пак ще бойкотират коалиционния съвет и ще си разговарят само Каракачанов и Симеонов. Тайната за медиите коалиционна среща ще се проведе в Партийния дом. В нея ще участват освен двамата лидери на ВМРО и НФСБ, и заместниците им Искрен Веселинов и Борис Ячев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1045 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.01.24 | 16:30

2

Погледнете го този каракачана що сурат вади ,все едно хванал шлифера на шефа си .Чудя се на Валерката ,защо продължава да го четка след като тази партия е македонска , а не българска .Браво на Сидеров не му пука от тия надути мисирки .жадни за власт и пари псевдо патриоти и псевдо воеводи без никаква чета

Въййй

2019.01.24 | 15:16

1

Кокала не се пуска толкова лесно,все пак трябва да се вземе максимума. Кво им пука за народа ,какво въобще направиха за народа????

Добави коментар

Водещи новини