Сидеров се срещнал с Борисов

  • 18 ноември 2018 23:25

  • 1934
  • 2
Сидеров се срещнал с Борисов
© Булфото (архив)

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се е срещнал с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, съобщи Канал 3, а в коментар друг патриотичен лидер – Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността заяви, че самият той не е присъствал на разговора, тъй като не е бил уведомен за него.

Каракачанов посочи, че може само да гадае каква е била темата на срещата, но подчерта, че е възможно двамата да са се срещнали да обсъдят предстоящия бюджет.

Хубаво е да има диалог. Съвсем нормално е лидер на партия от Обединени патриоти да поддържа нормални контакти с лидера на ГЕРБ. Не мога да знам за какво са говорили, но имайте предвид, че в момента се гласува държавния бюджет, коментира още той.

Вицепремиерът допълни, че не знае кой е бил инициатор на разговора между Сидеров и Борисов.

Аз не се сърдя, че не съм присъствал. В крайна сметка важно е нещата да вървят, допълни Каракачанов. Той отново преповтори заявката си, че е готов да хвърли оставка като министър и вицепремиер, ако това е желанието на коалиционните му партньори и премиера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1934 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.19 | 08:38

2

руски боклук

Някой си

2018.11.19 | 06:48

1

Болене, пий ги тия хапчета вееее

Добави коментар

Водещи новини