Сидеров: Правителството събира доста критики, но има и положителни неща

  • 15 ноември 2018 12:38

  • 866
  • 2
Сидеров: Правителството събира доста критики, но има и положителни неща
© Novini.bg (архив)

Правителството събира доста критики, но има и положителни неща. Въпросът е как се поднасят. Дали не трябва да се промени пиар стратегията на кабинета, мисля, че тя в момента не е добра. Това коментира пред журналисти в парламента председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Всеки член на кабинета, вицепремиер, министър, отделни хора излизат и говорят, а нещата си противоречат“, коментира той.

„Може би трябва да има една по-единна визия и тактика при представянето на това, което си свършил. Не казвам, че ще има бурни овации след това, но ще се разделя свършеното от несвършеното“, посочи Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Продължавам да изповядвам убеждението си, че българите трябва да имат право на протест. Няма значение колко човека ще излязат, двама, трима или 2000. Ние сме партията, която вероятно е правила най-много протести в последните 14 години“, отговори Сидеров на въпрос относно протестите от последните дни и допълни, че няма как да знае дали простестите са платени.

Последвайте канала на

Владимир Василев
866 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ей скапаняк!

2018.11.15 | 14:05

2

нали Тиквата беше най-голямата мутра в БГ, това го каза в предаването си едно време, помниш ли бяла златке- ти си политическа проститутк@, никакъв националист, а един долен лиз@ч на задни част на биячи и мутри.

бай милко

2018.11.15 | 13:01

1

боклик фостата

Добави коментар

Водещи новини