Сидеров: Да изтеглим лидерите на ОП от кабинета, за да не станем като Реформаторите

  • 18 ноември 2018 09:23

  • 4130
  • 35
Сидеров: Да изтеглим лидерите на ОП от кабинета, за да не станем като Реформаторите
© Булфото/Архив

Грешка е било решението двама от тримата лидери на "Обединени патриоти" – Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 (НФСБ) и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността (ВМРО), да влязат в правителството, защото това е нарушило комуникацията вътре в националистическото обединение, заяви пред bTV председателят на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той още вчера отправи "дискретно предложение" към Каракачанов да последва подалия оставка Симеонов. Според лидера на „Атака” и трите партии трябва да изпратят в кабинета други лица.

"Като че ли позагубихме добрата комуникация между лидерите и възможността за бързи и точни анализи. Виждам, че доверието в нас е спаднало. Тази оставка я предлагам като спасителна акция, като едно показване, че можем да управляваме без да заемаме постове", коментира Сидеров.

Той призна, че със седмици не може да се види с колегите си, но това е нормално заради големия им брой ангажименти като вицепремиери. Посочи и за какво ги е призовавал: "Отмести поглед, Валери, от дискотеките и го насочи към пенсиите, отмести поглед, Краси, от американските самолети и го насочи към базите, за които не плащат".

И предупреди – "Обединени патриоти" може да споделят съдбата на Реформаторския блок: "Ние сме готови да преосмислим идеята за патриотична коалиция, имаме нужда от обновяване, от една „мозъчна атака”, която да ни изведе на друго ниво. Има риск да последваме Реформаторите".

Според Сидеров "оздравителното" изтегляне на лидерите от правителството е важно, защото иначе цялата патриотична тема може да девалвира. Той не спести критики и към ГЕРБ, които трябвало да решат каква политика ще водят: "либерално-джендърска или консервативно-патриотична".

Той подчерта, че няма "да предаде четата", но и се оплака, че в парламента като председател на ПГ на Патриотите работи с хора, "с които честно казано ми тежи". "Не купувам самолети и танкове, не решавам някъде да се направи курорт или да се закрие такъв", отбеляза Сидеров.

Последвайте канала на

Novini.bg
4130 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
Димитър Кънев

2018.11.19 | 08:57

35

Волене с вашето подлизурството вие ще надминете лъже реформаторите.Кого мислиш че лъжеш.Някога бях фен на Атака.Но сега ме отвращаваш.Срам Волене. И мисля че си БОЛЕН.

пламен манолов

2018.11.18 | 16:08

34

и барека и реформаторите и сега патриотите-сдъвкани от герб и извън парламента,глупаци.

късно е

2018.11.18 | 13:48

29

Още при коалирането си с шайката се продадохте и старателно въртяхте дупета пред „еднокнижния“ и „голямото ухо“, за да ви позволят да плюскате от правителствената копаня.
Защо се опитвате да бягате пред вятъра? Какво очаквахте? Нали знаете, че на професионалистки, като вас, на сутринта им подхвърлят парата и ги гонят)!
Е утрото настъпва, сбирайки си парцалките се правите на девици, но е прекалено късно!
ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВИ ПОМНЯТ ВСИЧКО!

пенчо

2018.11.18 | 16:05

33

много точно-браво!

Боби

2018.11.18 | 09:58

1

Аз предлагам ти да станеш, вицепремиер,така е справедливо!

2018.11.18 | 14:21

32

Вице премиерможе да стане само в лудницата, там му е мястото.

НА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ ВНУЧКА ИМ НИНОВА ЗА ДОФАЛИРАН

2018.11.18 | 09:59

2

огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

2018.11.18 | 14:19

31

Добре е казано, но вие говорите на късопаметни хора които бързо забравят миналото и си нахлузват още веднъж ярема. Това русофилство ще ни изяде главата.

баба Пенка

2018.11.18 | 10:23

6

Не ти ли омръзна едно и също да повтаряш два дни бе чадо ? Те само лудите умора нямат.

67

2018.11.18 | 10:10

4

Да напълно си прав, но защо не се разбира,че другата алтернатива означава отново фалит на държавата и връщане години назад??? За мен друга алтернатива за момента няма!

Joro

2018.11.18 | 11:16

11

Сидеров.Сега не е момента да сваляте правителството.Няма никаква алтернатива.Ще направиш услуга или на близачите от Герб или на компрометираната БСП или на незаконната етническа турска партия.Трябва да се създаде голяма партийна коалиция от истински националисти,нови хора,които няма да се страхуват да сложат националните интереси на първо място.Промяна на съдебната система и смяна на корумпираните съдии,за да може борбата с корупцията и престъпноста да има ефект(не може хора с повече от една присъда да се разхождат на свобода).Забрана със закон съществуването на всички неправителствени организации,финансирани от вън.Те работят срещу държавата.Изгонване на американците от България(базите)и въстановяване на БГ армията.Задължителна редовна служба и национализиране на военната промишленост.Гарантиране на чуждите инвестиции,които не могат да се влиаят от власта,освен ако не нарушават националните ни интереси.Конфискация на имуществото на всички милионери,които в определен срок,не могат да докажат че е придобито по законен път.Заплащането във всички фирми(държавни и частни)по банков път както е на запад.Там няма пари на ръка и осигуровки данъци не подлежат на манипулация.Трябват ни смели хора,които няма да се влиаят нито от Брюксел нито от САЩ.Членството ни в ЕС е регламентирано и всякакви нововъведения,подлежат на дискусия или евентуален референдум а не подписчета на послушници,които са срещу държавата и народа ни.В момента няма светлина в тунела,но се надявам хората да се събудят и да отстояват правата си и националните ни интереси.

2018.11.18 | 14:10

30

Стъпина земята, за сен Симон чувал ли си г-н Фантазьор.

2018.11.18 | 12:23

23

Предлагаш комунизъм без комунисти....те такова живатно нема....

2018.11.18 | 11:23

13

Волене стани ти вицепремиер ако си мъж

Късно е либе за китка!

2018.11.18 | 13:47

28

Още при коалирането си с шайката се продадохте и старателно въртяхте дупета пред „еднокнижния“ и „голямото ухо“, за да ви позволят да плюскате от правителствената копаня.
Защо се опитвате да бягате пред вятъра? Какво очаквахте? Нали знаете, че на професионалистки, като вас, на сутринта им подхвърлят парата и ги гонят)!
Е утрото настъпва, сбирайки си парцалките се правите на девици, но е прекалено късно!
ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВИ ПОМНЯТ ВСИЧКО!

2018.11.18 | 13:26

27

ЩЕ СТАНЕШ КАТО РЕФОРМАТОРИТЕ КОГАТО ЕДНА РУБЛА СТАНЕ ЕДИН ДОЛАР

2018.11.18 | 13:22

26

Да сте в управлението , но без да поемате отговорност и без да вършите работа - не става !!!

bbb

2018.11.18 | 13:14

25

о лайно рядко... на умник ли се правиш, нали напълни гушката що не си траеш

Добави коментар

Водещи новини