Живко Тодоров: Бойко Борисов в собствената си партия решава нещата много бързо (видео)

Както вицепремиерът Симеонов трябваше да си пази езика, така и останалите трябва. Останалите трябва също да спазва норми, защото политиката се превърна в замеряне на компромати и фалшиви новини. Да се говори колко е окрадено да се говори от политик не е сериозно. Ако мислиш, че има нещо нередно, отиваш и внасяш сигнал, каза кметът на Стара Загора Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен в предаването "Беновска пита" по Канал 3.

Има всякакви хора. Има хора, които говорят с клишета и такива, които общуват директно. В ГЕРБ смятам, че премиерът казва нещата директно и не мрънка. Един политик трябва да бъде мъдър и да прави по някоя крачка назад. Само един човек, който не оценя ситуацията, може да каже, че е винаги прав, каза още той.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в собствената си партия решава нещата много бързо. Когато създаде ГЕРБ, той постави правилата, че когато някой сбърка, си дава оставката на деня. Всеки един от нас си носи оставката от първия ден.  В случая с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, мога да кажа, че той не е в неговата партия и той не може да вземе това решение вместо тях. Сега се учим на коалиционна политика, защото години наред думата "коалиция", беше мръсна дума. Според мен премиерът винаги търси позитивното и градивното, което може да се направи с общи усилия. Заедно с останалите партии се търсят допирните точки, които да изведат България напред.  Затова е важно премиерът да е отстъпчив, заяви Тодоров.

Премиерът не е длъжен да дава отчети с кого се среща. Ако има някаква среща, значи има причина за нея. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не може да носи отговорност за това как коалиционният партньор се държи. В политиката всеки счита, че той е прав. Винаги, когато е имало важни въпроси, те са се решавали и са се обсъждали. Не винаги сме били на едно мнение, но в крайна сметка, излизаме с общо решение, категоричен беше кметът на Стара Загора.

В една коалиция трябва да има коалиционна политика и преди да се говори пред медиите, трябва да се реши вътре. Първо трябва да съгласуваш с партньора си всичко, което имаш да казваш. Това, което можем да направим относно Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, е да организираме среща и да се поставят всички тези въпроси. Според мен прави чест на премиера, че той застава като човека, който иска да направи синхрон в тази коалиция, каза още Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

Коментари

 1. 2018.11.18 | 20:22

  А кога ще вкара Цветанов в затвора? За Цветелина е ясно- тя е недосегаема!

 2. 2018.11.18 | 21:45

  Този постоянно лиже задника на Змейко!

 3. 2018.11.18 | 21:54

  Така действат диктаторите!

 4. 2018.11.18 | 22:03

  Бойко е бита карта, колкото и да се напъвате, не можете да извадите зайче от цилиндъра. В България има много балами, но има и много дето няма какво да губят, свърши се герберастията.

  1. 2018.11.19 | 14:25

   Да се готвят БеСеПедерасистите ...


 5. 2018.11.18 | 22:26

  Какво сложно има Боко да командва в една партия с празни кратуни. А що се отнася до отговорност в държавата той много ловко се измъква от положение, като винаги на преден план изкарва по тъпите от него, а той винаги остава в окопа и излиза неизцапан след като утихне огъня. Но този път огъня пламна от различни посоки и той като бивш пожарникар едва ли би се справил само с приказки. Това не е като да лъжеш дъртите европейски лидери и комсомолците които назначи като кметове по големите градове.

  1. 2018.11.19 | 01:18

   Празни са им кратуните ама знаят да крадат и стават все по нагли.

 6. 2018.11.18 | 23:03

  Кмет Тодор Живков за премиерът Борис Бойков...

 7. 2018.11.18 | 23:30

  Когато се самозабравиш,трупаш не милони,а милярди,народа ти мизерества и някъв посерко ти е адвокат пред платената Беновска!Те това е накратко за интервюто!

 8. 2018.11.19 | 01:16

  А бе тази кокошка Беновска още ли Господ не я е прибрал та да не цапа земята.А ми че и е време.

 9. 2018.11.19 | 02:24

  Борисов е не само политик а и държавник .Най - вече Държавник !Представяте ли си какво ще стане ако се обиди и захвърли всичко ? На ръба на Гражданска
  Война !И тогава му мислете червени га - дове!Секира за вас ,изроди българомразци !

 10. 2018.11.19 | 08:17

  "В собствената си партия" !!!???

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет