Сергей Станишев: Не съм хвърлял ръкавица на Първанов, нямам в наличност

  • 22 февруари 2012 05:52

  • 2051
  • 8
Сергей Станишев: Не съм хвърлял ръкавица на Първанов, нямам в наличност
©

Не виждам драма, нямам намерение да водя нито битки, нито сблъсъци с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в – това е вредно за БСП.

Това каза лидерът на червената партия Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след семинара на социалистите в Хисаря.

По думите му, "който стартира подобни битки, прокарва разделителни линии в този момент, ефективно работи за Бойко Борисов".

"Президентът Първанов е един от най-успешните политици в БСП и аз винаги се отнасям с голямо уважение към неговите постижения и възможната негова роля като част от БСП, след като е взел решение да се върне в партията. Всяка идея как да се преборим ГЕРБ е добре дошла", отбеляза Станишев.

Соцлидерът беше помолен да коментира и "размяната на ръкавици" между него и Първанов и писмото на бившия държавен глава до членовете на НС на БСП от миналата събота. "Не си спомням да съм хвърлял ръкавици по Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Още повече, нямам и в наличност, защото съм под наем. Миналия май се преместих от едно място на друго, голяма част от багажа ми е в кашони и цяла зима ходя без ръкавици, защото не мога да си ги намеря", посочи лидерът на социалистите.

БСП ще внесе още днес предложение за изслушване на министъра на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи за общия обем бонуси, които се изплащат на чиновниците в администрацията и в различни агенции. Левицата настоява да стане ясно колко излиза на българските граждани това разточителство. "Когато ГЕРБ дойдоха на власт, казаха, че вече няма да има никакви екстри за администрацията", припомни Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той коментира и освобождаването на директора на "Напоителни системи" Георги Харизанов с мотива, че срещу него е имало разследване през 2001 година. Според лидера на БСП това е "замитане на следите". "ГЕРБ замитат основния проблем, че Харизанов няма квалификация и право да заема съответната длъжност", посочи Станишев.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2051 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
джъдж

2012.02.26 | 09:47

8
В БСП ,още от времето на Азер Меликов ,се създаде традиция - желаещите да влезат в двубой ,да се замерят не с ръкавици ,а с червени прашки /може и кюлотки/ с дантелки. Много сладурско ,нали ?
az

2012.02.26 | 09:46

1
TI SI HOMO BE ____GERBAV PEDERASTTTTT
кевин

2012.02.26 | 09:47

7
а бе Серго,гарга рошава с патканска муцунка,какво му е успешното на бата Гоце,че нещо не виждам много успехи освен ако нямаш предвид в собствен план за кражбите които направи и за бонусите от тия прословути помилвания.За вас трябва една вълна като тая в село Бисер ама да е два пъти по-голяма,че да ви звлече заеедно с Гоцето и да ви унищожи заедно с вашата столетница,гадни комуняги,сринахте държавата!!!
капанец

2012.02.26 | 09:47

2
Може да са корумпирани но не са неграмотни като Герберите и не те съсипаха държавата а сегашните управленци ... и те ще я довършат.Разбира се че е успешен президен Гоцето след като е изкарал 2 мандата но и не трябва да се омаловажава и лидера на БСП.Защо винаги ДС се смята за нещо лошо?..Времената били такива и са работили за държавата.Какво лошо има в това?
Стефан Димитров

2012.02.26 | 09:47

6
България винаги ще е на кръстопът-щом продължаваме по такъв начин да се оплюваме и непрестанно клеветаме и отгоре на всичко това да се разединяваме. Още ли не сте разбрали,че Сергей Станишев е един млад,съвременен и перспективен политик и най-важното НЕ корумпиран......

2012.02.26 | 09:47

5
ahahahaha не бил корумпиран))))))).също така и в интернет няма порно,и р.овчаров е светец
възмутен

2012.02.26 | 09:47

4
Гербераст, я си виж тиквата и всички останали боклуци корумпирани и милионери от герб, бе нещастник

2012.02.26 | 09:47

3
това,че ме развесели простотията "серго не е корумпиран"не ме прави фен нА тиквата цвъко или костов,със сини убеждения съм но отдавна не гласувам....защото няма за кой,а такива дебилни малоумници като теб,дето помнят колко струваше билетчето при живков но забравиха лаГЕРИТЕ НА СМЪРТА...НЕ ГИ РАЗБИРАМ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини