Сергей Станишев нямало да се откаже от поста си в БСП

  • 22 февруари 2012 20:28

  • 895
  • 2
Сергей Станишев нямало да се откаже от поста си в БСП
© Булфото

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който е лидерът на БСП и председател на Партията на европейските социалисти (ПЕС), опроверга публикации в печата, че ще се откаже от лидерския пост в партията и ще премине на работа в централата на ЕС или на ПЕС.

Той припомни, по време на посещение в Монтана, че многократно е заявявал, че ще остане председател на БСП до конгреса през май и ще се кандидатира за нов мандат.

Лидерът на БСП обяви, че до конгреса трябва да бъде изработена ясна алтернативна политика на управлението на ГЕРБ. Според него в момента няма истинска пазарна икономика, тъй като "с лобистки закони държавата подкрепя монополите и задушава малкия и средния бизнес".

Последвайте канала на

895 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ilislav val

2013.06.17 | 17:04

2
Az otivam na premierata!
джъдж

2012.02.25 | 15:25

1
На "Позитано" , започнаха снимките на новия кино-хит "Кървав спорт" /българска версия ,част 1-ва/. В главните роли : Сергей Станишев / в ролята на "Лидер"/ и Георги Първанов / в ролята на "агент Гоце"/ . Работното заглавия ,на тази част е "Без милост". Очаквайте още подробности.

Добави коментар

Водещи новини