Цвета Караянчева: Политиката на празния стол не носи дивиденти на никого (видео)

  • 09 ноември 2018 08:16

  • 1177
  • 4
Цвета Караянчева: Политиката на празния стол не носи дивиденти на никого (видео)
© Кадър: БНТ

„Никой не иска да има предсрочни избори в момента. Разбира се, че няма и да има“, заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в сутрешния блок на БНТ.

Тя напомни и какво показва социологията: „С едни предсрочни избори ще загубим една година. Ще се върнем назад“. „Хората искат стабилност“, добави Караянчева.

Председателят на Народното събрание коментира е искането на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в да бъде свален имунитетът на шест народни представители. Тя потвърди, че всички се отказват от имунитета си и днес ще бъде подписан документа, който ще се прати на главния прокурор, за да може да се възбуди наказателно преследване. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на добави още, че с искането на Цацаров се показва, че няма политически чадър. „Виждате, че има и народен представител от ГЕРБ и не може да се говори за някакво политическо преследване“, обясни тя.

По повод проблемите с кворума в Народното събрание, Караянчева коментира, че трудно се работи в такава обстановка. „Като народни представители ние трябва да си вършим работата. Аз мисля, че играта с кворума не носи позитиви нито на опозицията, нито на управляващите и ако колегите, които напускат залата си мислят, че от това ще получат по-голямо одобрение, не, хората очакват ние да работим. Преди два дена казах, че явяването на работа като депутат в Народното събрание е морал и граждански дълг“, заяви председателят на Народното събрание.

„Призовавам колегите от опозицията да идват на работа, да помогнат за кворума, защото в този парламент не се решават проблемите само на избирателите на ГЕРБ“, каза Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и добави: "политиката на празния стол не носи дивиденти на никого".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1177 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2018.11.09 | 09:49

3

БЛАГОДАРЯ ТИ ЦВЕТЕ ЧЕ ТЕ ИМАМЕ А КОЛКОТО ДО БСП И
ЕЛЕН ОНЧЕВА И БСП ЗНАЯТ ВСИЧКО ЗАЩОТО ТЕ СА КРАДЦИТЕ НА ВЕКЪТ ЗАРАДИ ТЯХ СА НИСКИ И ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ НА БЪЛГАРИТЕ ЗАТОВА СКАЧАТ И ПРОТЕСТИРАТ И ПЛАЩАТ ЗА ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО...НО НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ДНЕС ВСИЧКО Е ИНТЕРНЕТ И СЕ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ ,ОСОБЕНО ЗА РУМЕН РАДЕВ ПОСЛУШКОТО КОЙТО Е ШЕФ НА( НСО ) И КОИТО ПОЗВОЛИ НА РУСКИТЕ ТАИНИ СЛУЖБИ И ТУРСКИТЕ ДА БЪДАТ ПОДСЛУШВАНИ ЕВРО ЛИДЕРИТЕ В ХОТЕЛО НА АРАБАДЖИЕВИТЕ ПЕРАЧИ НА ПАРИ ОТ БСП.ПА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЕЧЕВ МИТО ОЧИЧКИТЕ ОТ БСП ЗА КАРНОБАТЦКИО МАФИОТ КМЕТ НА БСП И МНОГО ДРУГИ ЗНАИНИ И НЕЗНАИНИ МАФИОТИ ОТ БСП/ДпС/ДС И ВСИЧКИ МАНГАЛИ УБИЦИ НА БСП.стига толко че ако почнем да говорим и за ТЕХНОИМПЕКСОВАТА сперма и К.У.Р.В.Т.А МАФИОТКА ОбралА КТБ ЕЛЕН оНЧЕВА със неиня любовник ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КОЙТО В МОМЕНТА ХАРЧИ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ВЪВ СЪРБИЯ И ПОДЪРЖА СРЪБКИТЕ УЛИЦИ И МАГИСТРАЛИ С ОТКРЕДЕНИТЕ ПАРИ ОТ КТБ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСПоРешарски.....

Съдията

2018.11.09 | 12:47

4

Вие сте напълно завършен идиот!

2018.11.09 | 09:31

2

да си трол никой не ти дава право да изразяваш мнение от името на народа БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Я Е ИЗБРАЛ НА ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ затова седи на държавен стол.

2018.11.09 | 09:20

1

Да си седнал на стола на държавата, не ти дава никакво право да мислиш вместо народа.

Добави коментар

Водещи новини