Цвета Караянчева: Има кворум, има и запис

  • 07 ноември 2018 10:19

  • 1749
  • 1
Цвета Караянчева: Има кворум, има и запис
©

Може да се прегледа записа и да се види, че имаше кворум – няма да си позволя такова нарушение. Това каза председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на във връзка със съмненията на БСП за нагласен кворум.

„Гарантирам, че всяко едно прочетено име, имаше народен представител в зала“, обяви Караянчева и обясни на БСП, че ако имат съмнения, могат да оставят депутат от групата си, който да следи как се брои кворумът.

„Можете да прегледате видеозаписа и да видите, че имаше кворум. Няма да си позволя да направя такова нарушение“, заяви Караянчева.

,,Никой не е длъжен да гласува. Както виждате всеки има право да гласува по темата, по която се чувства подготвен и убеден“, заяви Караянчева относно казаното от Крум Зарков, че секунди след като в зала са установени 128 народни представители при поименна проверка, 104 само са гласували за процедурно предложение. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
1749 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.07 | 12:21

1

Тези, ноито не са регистрирани, не би трябвало да имат право да се изказват и да гласуват, защото формално не присъстват в залата.

Добави коментар

Водещи новини