Румен Петков се срещна с Цецка Цачева

  • 06 ноември 2018 17:38

  • 835
  • 2
Румен Петков се срещна с Цецка Цачева
© Булфото (архив)

Председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и експерти на партията връчиха на правосъдния министър Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 официалната позиция по придобиване на българско гражданство и по работата с българите в чужбина.

Позицията е изготвена във връзка с арестите и последните събития в Държавната агенция за българите в чужбина, съобщиха от пресцентъра на АБВ. Пред министъра на правосъдието Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в изрази силно безпокойство от възможността към момента за субективна преценка на ръководството на Държавната агенция за българите в чужбина относно документите на кандидатстващите, безпокойство от липсата на прозрачност и от това, че служителите ДАБЧ могат да елиминират документи от комплекта, подаден от всеки един от кандидатите и по този начин да обезсмислят кандидатстването им, безпокойство и от политическата спекула с даването на гражданство. Петков определи като тревожен и факта, че получаващите гражданство се регистрират целево на един адрес, в това число, по трафопостове. Това променя изборната география и фалшифицира изборния резултат, което е пряк удар върху демокрацията.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в предостави на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 изключително силен доклад, изработен от Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в качеството му на вицепремиер и министър на външните работи от края на 2007 година, където се разглежда детайлно работата в Агенцията и се отделя много сериозно място на диаспората, привличането на работна ръка от чужбина, възможностите държавата да подкрепя българското самосъзнание. Правосъдният министър прие документа с благодарност и отправи покана към АБВ за по-нататъшно експертно участие в цялостната промяна на нормативната уредба, която формулира работата на ДАБЧ. Петков изрази удовлетворение от срещата и готовност партията да се включи в работата по промените за работата на Държавната агенция за българите в чужбина с потенциала на ПП АБВ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
835 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
4776

2018.11.06 | 18:05

2

тия пак изпълзяха

2018.11.06 | 17:50

1

Румене , ухапа ли те вампира бе ?

Добави коментар

Водещи новини