Ирена Соколова: ГЕРБ е партия на истината и истинското

  • 03 ноември 2018 12:33

  • 1019
  • 6
Ирена Соколова: ГЕРБ е партия на истината и истинското
© ГЕРБ

Ние сме най-голямата женска политическа организация. В нашата работа няма екстремизъм, противопоставяне и фалшиви новини. ПП ГЕРБ е партия на истината и истинското.

Това заяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова по време на откриването на седмата политическа академия на Жени ГЕРБ „Национално управление и сигурност. Политика на европейска свързаност в контекста на присъединяването на Западните Балкани“. Форумът се провежда във Велинград и се организира съвместно от Жени ГЕРБ, Фондация „Конрад Аденауер“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„От Жени ГЕРБ работим по всички теми и водим диалог с всички политически сили и социални групи. Внасяме добавена стойност във всички сфери“, изтъкна председателят Ирена Соколова. По думите й дамите от ГЕРБ са винаги готови да помогнат на всеки, който има нужда от разговор, партньорство или за провеждането на инициатива. „Ние сме специален партньор. Това е седмата ни академия и имаме амбицията да провеждаме такива форуми и занапред“, сподели пред дамите Соколова.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов благодари на жените от ГЕРБ за тяхната активност във всички сфери на обществения живот. „На седмата академия на ЖГЕРБ ще продължим да обменяме опит и да доказваме, че ГЕРБ е най-добре организираната партия в страната и сме способни да носим отговорност за управлението на България“, посочи той.

Според Шопов вече е аксиома това, че успешните политики и модели преминават през ярко присъствие на жени в управлението. „ГЕРБ е партия, която дава широка възможност на жените да участват активно в обществения и политическия живот на страната, да бъдат на високоотговорни позиции и да вземат ключови решения за развитието на България. Смятам, че няма друга политическа сила, която да разполага с толкова висок интелектуален и експертен капацитет от представителки на нежния пол“, посочи областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1019 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.11.04 | 10:48

6
Крадци, мошеници, далавераджии и мафиоти, това сте вие! А истината ви, може да си я заврете някаде, защото няма нищо общо с нашата!

2018.11.03 | 19:11

5
Българинът иска президент, който да му носи спокойствие, сигурност и добро водачество.", заяви Ирена Соколова и критикува опонентите на Цецка Цачева.

2018.11.03 | 14:28

4
По скоро е партията на мафиотите и корумпираните.
Ачо циганина

2018.11.03 | 13:40

3
Ирена не е късно да отидеш на психиатър и след това да лижеш топките на Боко тиквата...
Вера

2018.11.03 | 13:13

2
"ГЕРБ е партия на истината и истинското",но на коя истина,та вие на такива форуми сте "елита "на партията,тези,които са богопомазани,децата ви ,родата ви,но питате ли се дали ви вярват ,онези жени,които месеци стоят пред НС,унижени ,обиждани,другите,които работят за по 300-400 лева ,много от тях без трудови договори,но се страхуват да не загубят и това,че децата им ще останат гладни,възрастните ,които на почтена възраст са ограбвани и бити-не,не ви вярват
ЦВЪК ЦВЪК

2018.11.03 | 13:02

1
герб е партия на КЕНЕФА на европа

Добави коментар

Водещи новини