Екатерина Захариева заминава на посещение в САЩ

  • 02 ноември 2018 16:17

  • 832
  • 2
Екатерина Захариева заминава на посещение в САЩ
© Фейсбук/Екатерина Захариева (архив)

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на заминава на посещение във Вашингтон по покана на държавния секретар на САЩ Майкъл Помпео. На 5 ноември двамата ще обсъдят въпроси от двустранен, регионален и глобален интерес, информираха от външното ведомство.

В рамките на визитата министър Захариева ще разговаря в посолството на България във Вашингтон с представители на българската общност в столицата.

Програмата на посещението включва още срещи с изпълнителния вицепрезидент на Международния републикански институт Джуди Ван Рест, със съветника на президента на САЩ по въпросите на националната сигурност и член на неговия кабинет Джон Болтън и с регионалния директор за Централна и Източна Европа в Националния демократически институт Робърт Бенджамин.

Последвайте канала на

Владимир Василев
832 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
име

2018.11.02 | 19:50

1
добре де опорките защо не ги пращат по мейла? защо да ходи на място? явно е сгазила лука....и ще и набиват.... клинците...или нещо друго..
Асен

2018.11.03 | 00:00

2
нищо не е газила. глупендер. отива на разточителен воаяж за сметка на гърбавия данъкоплатец да троши стойки в америка, докато може. току виж се хареса там и смени работодателя след смърта на гробаджиите.

Добави коментар

Водещи новини