Карадайъ: Все още не сме търсени за консултации за вот на недоверие

  • 03 октомври 2018 12:59

  • 950
  • 0
Карадайъ: Все още не сме търсени за консултации за вот на недоверие
©

ДПС все още не са търсени за консултации за вот на недоверие. Това каза лидерът на Движението Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пред журналисти в парламента.

Ние сме опозиция в 44-то Народното събрание и това предпоставя определено поведение, но има две неща, които мисля, че е нужно да се кажат - не сме видели все още мотивите на вота на недоверие, трябва да ги видим и тогава да ги коментираме, второ, все още не сме търсени за консултации за вот на недоверие, посочи той в отговор на въпрос за подготвяния от БСП вот.

ДПС се срещна по-рано днес с кандидата за конституционен съдия Красимир ВлаховКрасимир Влахов Красимир Красимиров Влахов е роден в Плевен. Завършва право в СУ „Св. Климент. Много сме доволни от проведената среща и от позициите, изразени от Влахов, коментира Карадайъ след срещата и уточни, че на заседание на парламентарната група на движението ще се вземе решение дали кандидатурата да бъде подкрепена.

Последвайте канала на

Нора Виткова
950 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини