БСП иска изслушване на Валери Симеонов в парламента

  • 23 октомври 2018 17:24

  • 3707
  • 19
БСП иска изслушване на Валери Симеонов в парламента
©

Подписахме искане утре първа точка в дневния ред на парламента да бъде изслушване на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, съобщи председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Тя отбеляза, че в годините с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са били сериозни политически опоненти, но той е изглеждал като човек, който владее ситуацията и има всякакви механизми да овладява кризи. "За първи път ми изглежда безсилен и безпомощен като премиер да реши проблема, вчера го прехвърли на Каракачанов, онзи ден на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа - това не е нито лидерско, нито премиерско", коментира Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. По думите й да се внушава, че цялата конструкция на правителството, цялото бъдеще на държавата виси на оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е израз на пълно безсилие.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за обяви, че оттук нататък БСП започва стройна, бърза организация по подготовка за предсрочни избори, а "Визия за България" да се превърне в предизборна програма с конкретни ангажименти и ясни послания. Тя не се ангажира със срокове. "Виждате колко е динамична ситуацията, как се променят позициите дори в управленската коалиция буквално с часове", коментира Нинова.

Лидерът на БСП коментира темата за оставката на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 на пресконференция след среща с Камарата на строителите в България.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
3707 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Русофил - парцал

2018.10.23 | 20:07

11
Корнелия мутрата да не се обажда, защото Валери беше прав. Все има право на мнение.

2018.10.24 | 20:15

19
Леко на завоите с трепането. Служил съм в парашутно-десантния батальон. Стрелям безпогрешно и убивам с първия удар. Гледай да си по-далеч от мен, че ще се наакаш! Тъпанар, не виждаш ли че руснаците за това си мечтаят-да почнем да се избиваме. А може би точно на нях служиш, леке смрадливо.
Бургаски пръч

2018.10.23 | 20:17

13
а симеонов какъв е? не е ли мутра? какви прави с киро гела? нещастници, всички ще ви изпотрепем- паплач!
Умник Гюро

2018.10.23 | 23:20

18
По стара комунистическо-юдейска традиция всеки, който казва истината и не се подчинява на болшевизма, се обявява за фашист. Валери Симеонов каза истината за платените от болшевишките черни каси уж майки с увредени деца. Кой им гледа децата на тези уж майки, докато протестират? Кой финансира техния протест повече от 6 месеца.
Нино

2018.10.23 | 22:23

17
Вие не бяхте ли безпомощна,когато загубихте
изборите миналата година?Мерете си малко приказките,госпожо Техноимпекс,че вас като ви слуша човек,не знае дали може да ви се вярва...

2018.10.23 | 20:36

16
Крастава жаба
Русофил - парцал

2018.10.23 | 20:29

15
Сериозно намаляват откраднатите милиони на Корнелия Мутрата и БСП след година и половина управление на ГЕРБ и ОП. Дойде ли на власт пак БСП, ще направи голяма чистка на всички постове и ще отмъсти на всички като опоска държавата за секунди. Русофил бесепист ли е, той е изверг психопат.

2018.10.23 | 20:28

14
Ти мърло, къде се слагаш ? Първо си вижте осраните задници, после изявявайте претенции.
Русофил - парцал

2018.10.23 | 20:17

12
БСП е най-унищожителната сила в държавата. Комунделите след всеки държавен преврат си узаконяват властта, узаконяват си и престъпленията и съвсем законно докарват всички данъкоплатци в България до просешка тояга със заплати по пет долара. Българите сме си виновни, че търпим тази сган, която пак иска да ни натресе сибирска мизерия, БСП всеки ден саботира прогреса на България.

2018.10.23 | 18:48

10
Валката Симеонов не се ли накраде достатъчно?!? Да оди да си гледа бизнесу, щот в пандизу нема да го вкарот!

2018.10.23 | 18:45

9
Предсрочни избори искате от първия ден, вие организаторите на престъпния преход, успешни приватизатори и приватизаторки, нагли манипулатори и лъжци. Надявате се да заедно с вашия президент да дестабилиирате държавата и да ловите риба в мътната вода. Нема да стане! Заплюх ви аз и всичките ми приятели, защото сте предатели, манипулатори и лъжци, предвождани от крадла и лъжкиня.
Кирилов

2018.10.23 | 18:35

8
Курнела да си ходи дома да пържи яйца на мъжа си.Няма вече какво да се приватизира.

Добави коментар

Водещи новини