Социолози относно Валери Симеонов: Психопат и фашист (видео)

  • 22 октомври 2018 08:41

  • 19002
  • 51
Социолози относно Валери Симеонов: Психопат и фашист (видео)
© Кадър: БНТ

Образът на майката в нашето общество е сакрален. Това е образът на майката-мъченица, който в един момент се оказа опетнен. За мен Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 демонстрира случай на психопатология спрямо изказването си за тези майки. Просто потрес!

Това каза в сутрешния блок на БНТ социалният антрополог Харалан Александров във връзка със скандалното поведение на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по адрес на майките на деца с увреждания, определяйки ги като "кресливи жени с уж болни деца".

,,Бих искал да видя Симеонов наказан заради това свое безобразно говорене'', заяви Александров и накрая добави, че политиката у нас отдавна е напуснала границите на разума и логиката.

,,Разбира се, все още се срещат някои изключения от правителството'', допълни социалният антрополог.

,,Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 си позволи да пресече една много червена линия, която се казва фашизъм, защото това неговото беше фашистко изказване. А фашистът има желание да унищожава'', сподели по темата социологът Андрей Райчев.

,,Той прекали до такава степен, че просто не виждам как политическата му кариера ще продължи в дългосрочен план. Той наруши табу, унижавайки и без това слаби хора'', заяви още Райчев.

Относно бъдещето на Обединените патриоти Райчев смята, че ако коалицията между тях се разпадне, едва ли ще влязат скоро пак в парламента.

,,Ако се разделят, ще видят парламент през крив макарон. Часовникът цъка, поради което трябва час по-скоро да изяснят отношенията помежду си'', посочи той.

,,В момента големите играчи на родната политическа сцена са Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. В този смисъл ГЕРБ и БСП се готвят за големия мач през през май, а през септември ще бъде изигран реваншът'', заключи социологът.

Последвайте канала на

Владимир Василев
19002 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар
off

2018.10.22 | 09:01

1
далаверко вън!

2018.10.22 | 09:50

3
Вън за да останат плужеците и лицемерите.
пурко

2018.10.22 | 09:27

2
Най ми е смешно когато сменили козината си комунисти говорят за фашизъм.Знаете че по дефиниция фашизма и комунизма са неразделни и не могат да съществуват един без друг.Те са двете страни на една монета-тоталитаризма. Какъв тоталитарист може да е Симеонов като всяко негово изказване,предложение за промяна в законите и т.н. минава през коментари,обсъждания,осъждания дори.Нито едно не е наложено силово.Нито едно негово изказване не е останало незабелязано и неатакувано. Това ми припомня една мисъл от тъй любимия на комунистите В.И.Ленин-" Когато врагът те критикува и осъжда,това е добре-на прав път си.Пази се когато врагът започне да те хвали и поздравява за действията ти."....Да,за Ленин противник не съществува,той е враг. Но дори и той не е предвидил че неговите съмишленици и наследници няма да търпят и критика...
пурко

2018.10.22 | 10:26

15
"Смъртта на един човек е трагедия,смъртта на милиони статистика." Не помня кой го е казал но в този ред на мислене излиза следното: "Обиждането на майките е жестокост." според Мая Монолова...Какво е според вас избиването на десетки хиляди за да ти сроят "социализЪма", а после останалите да ги натикаш "в калта на капитализЪма"?...Може ли да мине в графа-статистика???
пурко-шнюрко,

2018.10.22 | 10:06

10
а не се напъвай да философстваш, ще ти се изпари 10-грамовата мозъчна помийка. Твоят Симеонов е простак, който трябва да бъде изритан от МС, защото опозори понятието "правителство", както никой и никога досега. Трябва да бъде даден под съд от обществото. Изказването му е гнусно, обществено вредно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
Българин

2018.10.22 | 09:50

4
Хехехееее,този т.н. антрополог най-сетне се легитимира като червен трол!!!

2018.10.22 | 09:52

5
Абе тоя вратоглавия Райчев,защо въобще го показвате? Тоя е по-луд,по-точно куку и от Симеонов и от Сидеров!
Stamat

2018.10.22 | 09:56

6
А, фашист?! И той е бил верен на Партията. Няма един, който е на власт и да не е свързан по някаква линия с БКП! Това е, останалото са легенди и измислици!

2018.10.22 | 09:58

7
РАЙЧЕВ Е НЕГРАМОТЕН
Я,

2018.10.22 | 10:17

12
Всички простаци-пияници и генетично морално увредени се втурнаха да защитават еталона си - пиян никотинизиран простак, домогнал се чак до зам. председател на МС с козни, предателства и пълзене. Човек, който мрази хората и се гаври с болните и слабите, не трябва дори да минава покрай Министерския съвет, а ние сме му дали най-социалния пост. Май ние сме малоумни, не той!
БОЙКО Е ВИНОВЕН

2018.10.22 | 10:01

8
МРЪСНИЦИ СА НА ВЛАСТ, ЖАЛНА НИ МАЙКА .....
Бенито Мусолини

2018.10.22 | 10:02

9
ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ Е ДОКАЗАН ФАШИСТ !!!
Умник Гюро

2018.10.22 | 10:12

11
По стара комунистическо-юдейска традиция всеки, който казва истината и не се подчинява на болшевизма, се обявява за фашист. Валери Симеонов каза истината за платените от болшевишките черни каси уж майки с увредени деца. Кой им гледа децата на тези уж майки, докато протестират? Кой финансира техния протест повече от 6 месеца.
ще си отговориш на въпроса сам

2018.10.22 | 10:24

14
Скоро ще имаш пълна възможност да разбреш, кой и как гледа дете с увреждане, не на "УЖ". Много, много скоро... НА СОБСТВЕН ГРЪБ, С ЛИЧЕН ОПИТ... Съдбата не прощава! Никога, удря по НАЙ-МИЛОТО, почакай само малко, ИМА ПРОВИДЕНИЕ, нищо че само то ни остана!
чиро

2018.10.22 | 10:19

13
Интересно защо като стане въпрос за майките,на които всички съчувстваме,показват снимка на една майка,която имам усещането,че живее в съседното жилище,а зад нея като духче витае образа на К.Ни.
Охо

2018.10.22 | 10:49

29
Значи ти живееш до "К. Ни.", тоест ти си бил от привилегированите, хамелеоне. И сега пак си сменяш боята. Гаден нагаждач, не се гаври с болните деца, че с кървави сълзи ще плачеш, като те стигне.

Добави коментар

Водещи новини