Хасан Адемов: Във всяка една демократична държава оставката на Валери Симеонов отдавна трябваше да е факт

  • 22 октомври 2018 08:18

  • 1719
  • 2
Хасан Адемов: Във всяка една демократична държава оставката на Валери Симеонов отдавна трябваше да е факт
©

Във всяка една демократична държава оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 отдавна трябваше да е факт. В случая става въпрос за ценности и това далки те се споделят. Важно е ГЕРБ да покажат дали ги споделят. Това каза бивщият социален министър Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва в ефира на БТВ.

В случая майките на деца с увреждания не се използват за да се предизвика сътресение във властта, те имнат кауза, добави той.

По думите на Адемов политика за хората с увреждания е многопластова. Това е сфера изпълнена с много мъка и болка.

"Около 16 000 души бяха излъгани заради тавана на пенсиите. Ако нямаш яснота при какви условия ще се пенсионираш как да имаш доверие в системата?", попита той по повод повишаването на тавана на пенсиите.

По отношение на увеличаването на максималния осигуритрелен доход, Адемов заяви, че това е промяна в правилата на играта в последния момент.

ДПС ще подкрепи вота на недовиери по тема "Здравеопазване". Те обаче имат други аргументи за това. "Задава се много неясен силует на реформа. Ние сме "за" това Касата да бъде поставена в господстващо положение", каза Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1719 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.22 | 10:14

2
По стара комунистическо-юдейска традиция всеки, който казва истината и не се подчинява на болшевизма, се обявява за фашист. Валери Симеонов каза истината за платените от болшевишките черни каси уж майки с увредени деца. Кой им гледа децата на тези уж майки, докато протестират? Кой финансира техния протест повече от 6 месеца.
Във всяка демократична държава, етнически партии н

2018.10.22 | 09:04

1
А какво е ДПС, чисто ентическа партия. А по различен ли беше Доган, с отвратителните си бръщолевяния, че от него зависи държавата, че той раздавал порциите на управляващите? Значи, Валери е фашист, а Догат стана големият "демократ"!? Една мода са двамата, все идиоти!

Добави коментар

Водещи новини