БСП за здравната реформа: За застрахователите е невъзможно да изпълнят това, което предлага правителството (видео)

  • 12 октомври 2018 14:46

  • 1754
  • 3
БСП за здравната реформа: За застрахователите е невъзможно да изпълнят това, което предлага правителството (видео)
© Novini.bg

 Застрахователите споделят нашата оценка за системата и за това, че е неадекватна. Някои клинични пътеки са прекалено финансирани, някой недофинансирани. Това заяви заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков на брифинг след срещата с Асоциацията на българските застрахователи по повод здравните реформи.

"От Асоциацията на българските застрахователи смятат предложенията на правителството за здравна реформа като невъзможни за изпълнение", допълни темата лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

"Това, което предлага правителството за застрахователите е неприемливо. Поставихме множество въпроси, на които няма отговор, тъй като самият модел на правителството не дава такъв. Застрахователите заявиха, че е невъзможно с 12 лв. застраховка да се покрият рисковете, които се очакват от тях и че те не подкрепя такова предложение", разкри лидерът на БСП.

"Остава ни още една среща с БЛС, в понеделник ще внесем и мотивите за вота на недоверие. Много разумни предложения получихме. Тепърва ГЕРБ ще правят работни групи, така не се работи. Продължаваме да работим до понеделник", каза още тя.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1754 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.12 | 16:12

1
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!

2018.10.13 | 05:46

2
Не си правя труда да го чета. Знам, че е лъжа...

2018.10.13 | 22:46

3
Винаги съм казвал че БКП отдавна не е работническа партия а още по малко защитник на социалнослабите. За пореден път самите те казват че ги е грижа за олигарсите им както в конкретния случай за застрахователите.

Добави коментар

Водещи новини