Волен Сидеров: Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим

  • 12 октомври 2018 14:23

  • 1348
  • 1
Волен Сидеров: Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим
© Булфото (архив)

Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим, каза лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на конференцията "Обединеният консерватизъм - ключовата посока в развитието на България", която се състоя в "Гранд Хотел София".

Форумът се организира от групата на Европейските консерватори и реформисти /ЕКР/ в Европейския парламент. "Атака" е съдомакин на събитието, а основен домакин е евродепутатът и председател на партия "Презареди България" Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Сидеров счита, че заедно с техните съмишленици от Евросъюза трябва да се включат в решаващата битка за Европа през май 2019 г. Той каза, че през 2007 г., когато България влезе в ЕС, той е предупредил от трибуната на българския парламент да не се бърза с радостта, защото това членство има и плюсове, и минуси. Сега е дошло времето идеите, за които ние се борим вече 13 години да станат основни в Европа, каза Сидеров, цитиран от БТА.

Ян Захардил, член на ръководството на ЕКР и президент на Алианса на европейските консерватори и реформисти /АЕКР/ посочи, че изборите през следващата година ще променят изцяло картината в Европа. Той допълни, че ЕНП и ПЕС се очаква да загубят първенството си в управлението на Европа. В ЕП ще трябва да се появи ново управляващо мнозинство, и смятаме, че ние като консерватори ще сме част от това мнозинство, каза той.

Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва отбеляза, че трябва всички патриоти да се обединят и заедно да участват в европейските избори през май.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1348 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Полски

2018.10.12 | 15:52

1
Така е, можете със всичка сила да се забиете в някоя стена!

Добави коментар

Водещи новини