Драгомир Стойнев: Искаме отворена икономика

  • 11 октомври 2018 08:41

  • 856
  • 4
Драгомир Стойнев: Искаме отворена икономика
© Булфото (архив)

„Визия за България“ е отворен документ за развитие. Ние искаме отворена икономика, в която младите хора да имат перспектива тук.

Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев в Силистра. Левицата представи „Визия за България“ пред бизнеса в града, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Нашата амбициозна задача е България да тръгне по нов път. Нашата основна цел е държавата да е гарант за сигурността на хората, на образованото, здравеопазването и партньор на бизнеса", обясни още депутатът.

Той добави, че в момента един от основните проблеми е демографската криза, но и  бягството на млади хора от България.

„ГЕРБ непрекъснато говорят, че държавата едва ли не цъфти. Истината е, че по начина, по който се развиваме, няма да има перспектива. На нас ни трябва ръст на преките чуждестранни инвестиции", обясни той, като допълни, че са нужни квалифицирани кадри в страната. 

Последвайте канала на

Веселина Спасова
856 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.10.12 | 13:44

4
Сега искате отворена икономика, а през 90те направихте списъците на кредитните милионери и създадохте мутрите. Кога сте искрени- сега или тогава? Можете ли да сте искрени въобще някога? Може ли на такива хора да се вярва и да се оказва подкрепа? Аз мисля - НЕ!

2018.10.11 | 09:05

3
Простак
баба Вуна Бузлуджанска от младежкото БСП

2018.10.11 | 09:04

2
Прекъсвач , за да искате отворена икономика , трябва да сте в позиция на фактор в политиката на България . А всички виждат къде сте -- сритани в ъгъла и никой не се интересува какво и защо го искате .
Умник Гюро

2018.10.11 | 08:57

1
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!

Добави коментар

Водещи новини