И Таяни поздрави българските власти за разкриването на убийството на Виктория

  • 10 октомври 2018 13:43

  • 1641
  • 1
И Таяни поздрави българските власти за разкриването на убийството на Виктория
© Булфото (архив)

Председателят на Европейския парламент Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент поздрави българските власти за залавянето на заподозрян за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова.

Поздравявам българските власти за бързината и точността в разследването, които доведоха до задържането на убиеца, пише Таяни в Туитър. Той отбелязва, че подбудите на извършителя не са били свързани с работата на жертвата. Искрено приветствам първоначалните резултати от разследването на убийството на Виктория Маринова, пише в същата мрежа председателят на групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Манфред Вебер. Българските власти действаха бързо и ефективно. Имаме пълно доверие, че те ще осигурят справедливост за семейството и близките на Маринова, добавя той, цитиран от БТА.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1641 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БСП ВИЗИЯ ЗА ОБИРА НА БЪЛГАРИЯ

2018.10.10 | 14:08

1
Мамичката ви мръсна медии скапани вие искривихте БЪЛГАРИЯ в лоша посока с ваште маниполации защото ГЕНЕРАЛ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ е класа пред всички канцеларски плъхове в БТВ,НОВА ШОУТО НА СЛАВИ ГОСПОДАРИТЕ НА ЕФИРА И ВСИЧКИ ДРУГИ ПОДЛОГИ ЗА СЪСИПВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ПО ПЛАН НА БСП/БТВ/кремъл

Добави коментар

Водещи новини