Народното събрание обмисля законодателни промени след убийството в Русе

  • 10 октомври 2018 11:59

  • 1269
  • 2
Народното събрание обмисля законодателни промени след убийството в Русе
© Булфото/Архив

Отзвук на жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе имаше и в Народното събрание. Обединените патриоти предлагат законодателни промени за отпадане на съкратеното съдебно следствие при тежки престъпления.

,,Има не един от подобните случаи, в които те се признават за виновни, възползват се от така нареченото съдебно следствие. Вместо доживотен затвор, примерно получават 20 години. Излежават от тях 15 и след това излизат и отново убиват. Такъв е случаят с убитата Вероника от Велико Търново'', заяви Искрен Веселинов, зам.-председател на ПГ на Обединени патриоти.

,,Още няма текстове, върху които да се произнесем. Очевидно е, че тя е свързана с жестокото убийство на Виктория Маринова. За съжаление, всеки последващ акт на такава трагедия не може да заличи случилото се. Ще се отнесем както към всеки законопроект,ще го разгледаме, но истината е, че трябва да си създадем много въпроси за заобикалящата ни среда и за превантивните мерки, които се взимат'', коментира по темата и Крум Зарков от БСП.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1269 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.10 | 12:16

1
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!
Въййй

2018.10.10 | 12:51

2
Тука какво общо има парията казана от теб,и защо само за нея говориш???? Ами сегашното правителство те не идват ли от същото обкражение ,но сменили своя цвят и сега са говпрят за демокрация. За това ли нашата държава е последна в Европа по свобода на словото???? Нали сега партията казана от теб не е в упрсвлението. Разлика няма ,освен в цветовете им и хората около тях с които си делят парата. За тва трябва да има нови хора,хора от народа.

Добави коментар

Водещи новини