Джамбазки за убиеца на Виктория: Такова същество не трябва да е сред хора. Трябва да бъде обесен (снимка)

  • 10 октомври 2018 16:01

  • 16497
  • 19
Джамбазки за убиеца на Виктория: Такова същество не трябва да е сред хора. Трябва да бъде обесен (снимка)
© Булфото (архив)

Такова същество не трябва и няма място между хората. Защото не е човек. Трябва да бъде обесен Това е част от Фейсбук поста на евродепутата Ангел Джамбазки, насочен към Северин, заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова от Русе.

Публикуваме текста без редакторска намеса: 

"Това са снимки от профилите на Selayadin Remiks, известен още като Северин Красимиров. Същият е задържан по подозрение в извършване на тежко криминално престъпление. Изнасилване и убийство, извършени по особено жесток, брутален, унизителен, мъчителен за жертвата начин.

Съдът ще реши дали лицето е виновно. Въз основа на събраните и представени доказателства, с влязла в сила присъда. И тук идва важен въпрос. Въпросът за справедливото наказание. Наказанието трябва да има три задачи. Да защити обществото, да превъзпита дееца, да бъде силно и ясно предупреждение към останалите потенциални извършители на подобни зверства.

Както всички можем да се уверим, лицето само се е нарекло, цитирам :"Razbivacha na tesni gazove". Можете да си го преведете, нали?

Моето лично убеждение е, че това същество не трябва да бъде оставено да разбива нищо повече, ако бъде признато за виновно. Такова същество не трябва и няма място между хората. Защото не е човек.

Да, трябва да бъде обесен. За да бъде въздадена справедливост. За да бъдат защитени други жени.

В един по-справедлив свят това същество, след като бъде признато за виновно с влязла в сила присъда, щеше да бъде осъдено на смърт и обесено. Уви, живеем в лигаво време. Време, в което осъдени рецидивисти, насилници и психопати продължават да насилват, убиват, мъчат беззащитни хора.

Време е да отворим отново темата за смазването на битовата етническа престъпност. Разгледайте добре снимките. Харесват ли ви? А сега се огледайте и запомнете имената и лицата на мародерите, които се опитаха да направят политически капитал от едно чудовищно престъпление. Лешояди.

Защото това са съществата, които тридесет години ни говорят за "правата" на "малцинствата". Същите същества, които сутрин, обед и вечер ни клеветят за "дискриминация". Същите същества, чиито любимец е "razbivacha na gazove".

Прочее, той е техен ценен политически капитал. Източник на грантове. От това се хранят тези мародери и паразити.

Срам и позор.

Но проблемите - един по един. Първо - задължително смазване на етническата битова престъпност", написа Джамбазки.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
16497 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
здфг

2018.10.10 | 17:47

11
Ако тоя мръсен индиец бъде освободен или не го осъдят на ДОЖИВОТно "разбиване на тесния му гъз", ще се намерят хора, които ще му изкъртят/разбият тесния задник, ще го изкормят и докато диша ще му навият червата на бодлива тел! След което ще бъде накълцан на части, които ще бъдат пратени на всеки дУпетат от БСП и ДПС-спонсорите на индийския етнос!! Така добре ли е??

2018.10.11 | 21:00

19
Пепино, и каква истината? Даже и при вас в ромската махала се знае, че това уродливо същество е убиеца! Ти друго ли смяташ циганче?
Пепи

2018.10.11 | 05:31

17
Тоя вероятно ще го осъдят или "самоубият", но по-важното е дали някой ден ще излезе наяве истината!...
В е л и к и я

2018.10.11 | 11:55

18
Ако не се въведе смъртно наказние при тая галопираща циганска раждаемост , която генерира още много такива убийци и изнасилва4и Аз ви казвам 4е ще стане гражданска война и то много скоро ... и истинска..Няма да търпим тия получовеци и надменни утрепки ...
броо

2018.10.10 | 16:36

4
Законите ни са слаби, не може някой си, който ида е, да убие човек и след максимум 10 години да е на свобода, това го няма никъде.... няма значение дали е психично болен убиеца, или е непълнолетен, или е психично здрав, за убийство - минимум доживотен затвор, който е убил веднъж, няма място сред обществото, щото може да го направи и втори път .......
Васко

2018.10.11 | 05:26

16
А ти откъде знаеш че точно циганина е убил жената?? Да не си му светил?? Много шум вдигнаха и си личи, че всичко е нагласено! Явно някой много иска всичко да изглежда така, че народа да повярва, и друг да опере пешкира. Само веднъж в някакви новини споменаха, че жената има два куршума в тила според патоанатома, и не съобщиха за изнасилване! После обаче се "оказа", че имало нужда от допълнително разследване...
брооо

2018.10.10 | 16:44

5
Като казвам горното нямам в предвид, армията, полицията, и при законна самоотбрана. А относно самоотбраната, там не трябва да се носи отговорност, при самоотбрана човек трябва да има право да се защитава по всякакъв начин, без да е наказуем от закона, това мисля аз, крайно време е наказания да получават само престъпниците ,,,,,

2018.10.10 | 19:01

15
Убий седесар, спаси човешки живот.

2018.10.10 | 19:01

14
Седесарят е изверг! Ето резултата от демокрацията на костовистките бандити.

2018.10.10 | 18:25

13
За тоз има само една дума Екзекуция !!!!!!!!!
Доктор Менгеле

2018.10.10 | 18:23

12
Всички медии премълчават думата "циганин". Циганин е този, който уби Виктория. Циганите - на сапун. Циганите са дегенерати на расата "хора".
Dmitriy

2018.10.10 | 17:45

10
Тоз нечовек има една жертва, а ти убиваш цял народ всеки ден с решенията за които гласуваш в ЕП-та.

2018.10.10 | 16:55

6
И Костов, Софиянски, Бисеров, Цветанов, Борисов не трябва да се сред хора, а сред седесарския бокук събран в Скравена, но ето че са още на свобода.

2018.10.10 | 17:43

9
Абе червено курво, спри да използваш трагедията за личните си пропаднали комуничстическо червени и гнусни проповеди МРИ БЕ ЧЕРВЕН КАПУТ!
пфу

2018.10.10 | 17:36

8
Писал се е razbivacha na tesni gazove , дее*а и плюнката , на тоя razbivachа му пожелавам да му шият tesniа gaz , минимум 10 пъти, а на родителите му мога да тегля една псувня, че са го отгледали такъв простак .......

Добави коментар

Водещи новини