Мартин Димитров: С пенсиите ГЕРБ се опитва да се спаси на изборите

  • 07 юни 2011 12:46

  • 1837
  • 9
Мартин Димитров: С пенсиите ГЕРБ се опитва да се спаси на изборите
©

Индексацията на пенсиите са последен опит на ГЕРБ да спасят изборите. Това заяви лидерът на СДС Мартин Димитров при представянето на кандидатите за президент и столичен кмет на партията.

В България ситуацията в момента е критична и затова е необходимо в разрешаването на кризата да се включат хора, които са свикнали да се борят с проблемите, изтъкна синият лидер.

Промяната може да бъде извършена от автентичната десница, за да довършим това което започнахме, обяви номинираният за президент Румен Христов.

Откритост и публичност са основните послания в кампанията на номинирания за столичен кмет Владимир Кисьов. Победата ще бъде наша, убеден е синият кандидат.

На 12 юни активистите на ДСБ и СДС трябва да излъчат във вътрешни избори общия си кандидат за вота наесен.

Последвайте канала на

Novini.bg
1837 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Marcel

2013.11.30 | 16:46

9
I'll try to put this to good use imielmatedy.
David

2013.11.28 | 15:21

8
Son of a gun, this is so hellufp!
Harajuku

2013.11.27 | 00:05

7
You mean I don't have to pay for expert advice like this ane?mryo!
мен

2011.11.18 | 12:56

5
Защо не се скрие този съсел. По колко начина и колко пъти трябва да им покажем, че не ги искаме????
TeRRoR1101

2011.11.18 | 12:56

6
Той не е съсел, а лалугер и се подава от дупката си, от време на време, за да проучи какво става около него.
дорко

2011.11.18 | 12:56

4
ТОЗИ /МАРТИНЧО/ЗАЩО СЕ ПРАВИ НА НИ ЛУК ЯЛ ,НИ ЛУК МИРИСАЛ. КАКТО И БАТЕ МУ ИВАНЧО КОСТОВ.АМИ НАЛИ ТЕ БЯХА ДЕТО ОПРОПАСТИХА БЪЛГАРИЯ СЪС СВОИТЕ ЛИКВИДАЦИОННИ СЪВЕТИ, ЛЕКА И ТЕЖКА ПРОМИШЛЕНОСТ И КАКВО ЛИ НЕ ,ВСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ОТ НЯКОЛКО МАНДАТА ХОРАТА ГИ ПРАЩАТ В ПАРЛАМЕНТА ЕДВА С ЕДИН ФАЙТОН НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ.
evgeni

2011.11.18 | 12:56

3
Стъпка 1: Бойко-кмет,прави се ,че се конфронтира с Станишев-премиер,пьк и темата "софийските боклуци" е евтин и удобен пияр за стъпка 2.Стъпка 2: Предподготовката е готова ,остава подсилване на Пияра и кандидатура за премиер-тогава.Стъпка 3: До тук "Вечна Слава на Службите и Партията и Бойко е вече премиер/подобно на короноването на Сакскобурготски от "БСП-Мултигруп ЕООД"/.Стъпка 4: Борисов -"спасител и самият ангел Закон,после ангел-Инфраструктура"Стъпка 5: "АЗ и БСП,просто сме врагове,нищо повече...там ти-ридам-и нищо повече" ТРА-ЛА ЛА......

2011.11.18 | 12:55

2
ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО "БСП-ГЕРБ лтд. и СИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е "ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ

2011.08.26 | 20:45

1
Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ са в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВЬНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини